Advocaat Karolien Lysens

Uw advocatenkantoor te Aarschot

Wat kan Karolien Lysens voor u betekenen?

Karolien Lysens te Aarschot biedt juridische dienstverlening aan voor particulieren en ondernemers waarbij een persoonlijke aanpak wordt gegarandeerd.

Betrokkenheid, kwaliteit en solution focus zijn belangrijke waarden van het advocatenkantoor.

Samen met u wordt er op de meest efficiënte wijze gezocht naar een oplossing voor uw juridisch probleem.

Dit kan door u op belangrijke momenten in uw privé- of professioneel leven te adviseren en te informeren. Zo kunnen belangrijke vragen opduiken bij het aangaan van een relatie (huwelijk, samenwonen), ziekte en nakend overlijden, afsluiten van contracten (koop, huur- of samenwerkingscontracten).

Bij conflicten zullen wij trachten partijen via bemiddeling en remediëring tot een oplossing te brengen. Een compromis is immers vaak de meest duurzame en snelste oplossing voor conflicten.

Komt het tot een procedure, dan verdedigen wij daarbij met overtuiging uw belangen.

Wie is uw advocaat?

Karolien Lysens (°Sint-Truiden, 1977) behaalde in 2000 met onderscheiding haar diploma licentiaat in de rechten aan de KU Leuven.

Zij trad dat zelfde jaar toe aan de balie van Leuven, alwaar zij haar stage begon in het Leuvens kantoor Mombaerts-Vandebroek-Mommaerts.

In 2011 richtte zij haar eigen kantoor op in de mooie bosrijke omgeving van Langdorp (Aarschot).

Zij heeft een belangrijke expertise in het familie- en jeugdrecht. In 2002-2003 volgde zij de postacademische opleiding bemiddeling in familiezaken. Zij treedt, na de speciale opleiding daartoe te hebben gevolgd, eveneens op als geaccrediteerd jeugdadvocaat.

Vanuit haar bekommernis voor kwetsbare groepen in onze samenleving, zet zij zich tevens in als lid van de Raad van bestuur van het CKG De Schommel.

CONTACTEER ONS

Bekijk onze algemene voorwaarden.