Moors & Meekers Accountancy

Uw accountants, belastingconsulenten en boekhouders te Oudsbergen

Boekhoudkantoor & accountantskantoor te Oudsbergen

Het is uw betrouwbare partner in uw zoektocht naar een geschikte boekhouder, accountant of belastingconsulent.

Het kantoor te Oudsbergen staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant en richt zich hoofdzakelijk tot KMO's, vrije beroepen, zelfstandigen, éénmanszaken, verenigingen, e.a. Daarnaast staan wij ook in voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten naar de fiscale administraties toe. Onze medewerkers zijn erop getraind om uw administratieve, fiscale, financiële, ... verplichtingen maximaal over te nemen, zodat u zich voor de volle 100% kan focussen op uw kernactiviteit: ondernemen.

Wenst u hulp bij het opstarten van uw zelfstandige activiteit? Ook starters zijn er aan het juiste adres voor praktisch advies, begeleiding en volledige bijstand van A tot Z bij de oprichting van elk soort onderneming.

Wij geven gratis en vrijblijvend een eerste advies in ons kantoor. Ook voor advies i.v.m. het voeren van een boekhouding en fiscaal advies kan u steeds volledig vrijblijvend bij ons terecht. Tevens besteedt het kantoor de grootste zorg aan de verdere uitbouw en structurering van zowel uw onderneming als uw privé vermogen.

Conclusie: Onze ruime ervaring en kennis laat ons toe de beste service te bieden en weldoordachte betrouwbare adviezen te formuleren.