Absolute Teamsport Antwerpen

Voetbalkledij, voetbalschoenen en keepershandschoenen regio Willebroek

Voetbalartikelen Willebroek

Sinds juli 2022 hebben we onze naam gewijzigd naar Absolute Teamsport Antwerpen. Daarnaast zijn we ook verhuisd naar een pand dat wel 4x groter is, gelegen op de Boomsesteenweg 73A te Schelle.

Absolute Teamsport Antwerpen is een begrip in de voetbalwereld. Naast een uitgebreid gamma aan voetbalartikelen (denk aan voetbalschoenen, keepershandschoenen, scheenbeschermers, volledige clubuitrustingen, ballen ...) bieden we onze klanten ook een goede service. We vinden het belangrijk om je kwalitatieve producten aan te bieden in een sfeervol jasje waar zeker plaats is voor een babbel.

In de jaren 50 opende ‘Huis Rita’ haar deuren onder de waakzame ogen van André en Rita. De eerste jaren stond de zaak in het teken van bloemen en planten, maar al snel evolueerde ‘Huis Rita’ tot ‘Rita Sport’, de voetbalspeciaalzaak van de regio. Vanaf 2002 stonden Jos en Marie aan het roer. Later vervolledigde hun dochter Stevie het Rita Sport Team. Zij hebben de zaak gebracht tot wat ze nu is: een alom gekende speciaalzaak waar service op nummer 1 staat. Sinds 2016 verwelkomen wij, Joery en Inge, jullie in de winkel en zetten wij de waarden van Rita Sport verder. In onze zaak draait het nog steeds rond sfeer, service en passie voor voetbal. Naast voetbal bieden wij u ook een assortiment volleybalschoenen en accessoires aan. Wij zorgen voor uw ideale uitrusting en doen de bedrukkingen zelf. Kom zeker eens langs zodat wij u persoonlijk kunnen bijstaan bij het maken van uw keuzes.