Edma Industrie

Voor aanhang- en marktwagens, foodtrucks en pelletkachels regio Diest, Hasselt en Tessenderlo

Internationale speler op de aanhangwagenmarkt

Bij Edma Industrie uit Tessenderlo, een van Europa’s gerenommeerdste verkopers, kan u aanhang- en marktwagens kopen en huren. Zaakvoerder Guy Vangeebergen draait al meer dan 30 jaar mee in de branche en heeft de nodige kennis van zaken. Samen met zijn team biedt hij u een uitstekende en persoonlijke dienstverlening. Zij staan dagelijks voor u klaar en zoeken voor u het ideale model uit.

Onze diensten

  • Aanhangwagens: Ontdek ons uitgebreide gamma aan (on)geremde aanhangwagens en lees meer over hun specifieke eigenschappen. Lees meer...
  • Verkoop & fabricatie marktwagens: Droomt u van een frituurwagen, pastafoodtruck, grillwagen of een viskraam? Wij produceren die naargelang uw wensen. Lees meer...
  • Verhuur: Op korte of lange termijn kan u bij ons o.a. aanhangwagens, marktwagens en foodtrucks huren tegen een scherpe prijs. Lees meer...

Aanhangwagens te koop & te huur

U vindt bij ons een omvangrijk en vaak wisselend aanbod aan aanhang– en marktwagens die u ofwel (nieuw) kan kopen ofwel kan huren. Denk bijvoorbeeld aan (on)geremde aanhangwagens, frituur– en snackwagens en autotransporters.

Voor particulieren, kleine zelfstandigen en grote bedrijven werken wij met duidelijke verhuurformules. Onze snack-, frituur- en marktwagens en kippers kan u zowel op korte als op lange termijn huren.

Daarnaast kan u ons inschakelen om uw aanhangwagen te laten herstellen en te onderhouden. Als u uw aanhangwagen bij ons heeft aangekocht, geniet u altijd van een interessante garantie.

Ten slotte kan u bij ons langskomen om de carrosserie van uw marktwagen te laten beletteren, lakken, om te bouwen of te laten dippen. Onze spuitcabine kan u trouwens huren

Uw marktwagen voor u samengesteld

Laat u liever een aanhangwagen geheel op maat ontwerpen? Ook dan staan wij graag tot uw dienst! Geef ons gerust een seintje en wij bekijken met u de mogelijkheden. Dankzij onze jarenlang ervaring kunnen wij perfect op uw behoeften inspelen en u adviseren over de opbouw.

In onze vestiging in Limburg verkopen, herstellen en spuiten we niet alleen aanhangwagens, maar beletteren en onderhouden we ze evengoed. Op onze Facebook– en Instagrampagina kan u alvast een voorsmaakje van onze producten zien.