Fotoalbums

Edma Industrie

Uw pelletkachels, petroleumkachels, AANHANGWAGENS, carrosserieherstelling, autotuning voor Diest en Tessenderlo

Verkoopwagens - Frituurwagens - te koop - te huur

Edma-Gora is sinds 1990 gevestigd te Tessenderlo en beschikt over een constant wisselende voorraad nieuwe en gebruikte aanhangwagens, marktwagens, frituurwagens en snackwagens in diverse prijsklassen. Maar men kan er ook terecht voor het huren, van een aanhangwagen, autotransporter, kipper, marktwagen, hamburgerwagen, frituurwagen of hot-dogwagen. Voor advies, reparaties en onderhoud van alle aanhangwagens en marktwagens van alle merken staat een team van medewerkers van maandag tot en met vrijdag voor u klaar.

Aanhangwagens - Geremd - Ongeremd

In meer als 20 jaar tijd heeft Edmacar de aanhangwagen tot een populair doe-het-zelf vervoersalternatief gemaakt. En voor de prijs hoef je 't zeker niet te laten! Er is een keuze uit verschillende types, zowel open als gesloten. Geremd of niet geremd. Alles wat je nodig hebt, is een auto met of zonder trekhaak want die plaatsen wij ook! En je vervoert de gekste dingen moeiteloos en goedkoop achter de auto.

Door de eenvoudige verhuurformules is het ook voor iedere particulier, bedrijven of zelfstandigen heel interessant om gewone aanhangwagens, autotransporters als kipper te huren voor korte of lange termijn, zowel. Inlichtingen vragen is dan ook het minst wat je kan doen.

Verwarming - Petroleumkachels - Pelletkachels

Wij verkopen en herstellen reeds meer dan 20 jaar petroleumkachels, Zibro Kamin. Voor de herstelling van alle andere merken kan u ook bij ons terecht. Wieken, gloeispiralen een reservetank en vele andere onderdelen zijn bij ons te koop en in voorraad. Wij verkopen de heel belangrijke zuivere petroleum, welke zeker nodig is om uw petroleumkachels goed en lang zonder problemen te laten branden. Sinds 2007 verkopen en herstellen wij ook pelletkachels, Zibro, Edilkamin en Thermorossi. Onze pellets din+ van super kwaliteit zijn even belangrijk als de pelletkachel zelf, maar vergeet vooral niet dat de technische ondersteuning de enige garantie is op lange termijn om tevreden te zijn en te blijven.

Edma-Car - Auto accessoires - Tuning

Bij Edmacar kunt u terecht voor allerlei auto accessoires. Zelfs voor het uitbouwen van een wagen kan u bij Edmacar terecht. Wij hebben dan ook een uitgebreid gamma van stylingskits te koop. Ben je op zoek naar een dakspoiler, sportspiegels, achterbumper, zijschorten, voorbumper, verlaging met attest, ramen blinderen en nog veel meer. Bij Edmacar maakt en plaatst men stickers en stripings in alle kleuren, soorten en maten. Of het nu gaat om een eigen gekozen tekst, standaard sticker of uw eigen ontwerp, ... geen probleem! Edmacar heeft een eigen stickeratelier waar alle productie handelingen worden verricht, ook vrijwel iedere vorm van sticker is mogelijk. De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Hierbij kunt u denken aan stickers voor uw auto, bestelbus, vrachtauto, scooter, reclamebord, muren, interieur enzovoorts. U wilt een gepersonaliseerde window advertising? Dat kan ook! Het voordeel is dat u zal opvallen.? Uw eigen tekst, uw eigen kleur(en) uw eigen afmetingen, afgestemd op uw producten en stijl van de winkel.

Ook carrosserie en schadeherstel behoort tot het bedrijf (herstellen alle merken, wagens en lichte vrachtwagens). Wij herstellen en vervangen ook autoruiten. Alle reparaties uitgevoerd met garantie. Tevens regelt men voor u de schade-afwerking met uw verzekeringsmaatschappij.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Edma Industrie.

Contact

Edma Industrie

Heilig-Hartlaan 32, 3980 Tessenderlo
  • Aanhangwagens
  • Auto-accessoires
  • Carrosserie
  • Frituur
  • Kachels
  • Pelletkachels
  • Petroleumkachels
  • Remorques
  • Tuning
T013 66 31 34
F013 66 89 60
M0475 49 36 63 (Eddy)
M0476 30 24 08 (Kelly)
Ond. nr.0436 258 983
Maandag 09.00u-18.00u
Dinsdag 09.00u-18.00u
Woensdag 09.00u-18.00u
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09.00u-18.00u
Zaterdag 10.00u-16.00u
Zondag Gesloten

*Zaterdag:
Van maart tot september: van 10u tot 14u
Van oktober tot februari: van 10u tot 16u