Aalsters Vertaalbureau

Uw vertalingen, vertaler, tekstverwerking en tolk te Aalst

Wij staan permanent in verbinding met een wereldwijd netwerk van flexibele vertalers zodat er altijd kan rekening gehouden worden met de economische, maatschappelijke, financiële en culturele context van iedere vertaling. Onze vertalers werken bovendien met professionele vertaalsoftware als SDLTrados Studio en Déjà Vu, wat de consistentie van uw vertalingen nog meer ten goede komt.

Vertalingen

Onze specialisten zetten elke tekst feilloos om in een taal naar keuze. Revisie inbegrepen, dat spreekt voor zich en moet het niet alleen goed, maar ook snel? Geen probleem, een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers staat voor u klaar.

Tolkwerk

Wie handel drijft op de internationale markt weet dat het soms handig kan zijn om een native speaker aan je zij te hebben. Bij het Aalsters Vertaalbureau beschikken we over een flexibele groep tolken om u daarbij te helpen.

Copywriting

Spelen met teksten en woorden, dat doen we niet alleen om creatieve vertalingen af te leveren. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor al uw copywriting opdrachten.

Proofreading

Het proeflezen of reviseren is het door een derde of externe partij laten controleren van door uzelf of een andere persoon geschreven teksten op spelfouten, schrijffouten of grammaticale fouten, vooraleer een tekst definitief wordt opgeleverd.

AFSPRAAK MAKEN? CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!