Van Gorp Projects

Rolluiken, terrasoverkappingen en zonwering regio Brecht, Malle, Schilde, Schoten & Zoersel

Sterk... In verzorgd werk!

Kwaliteit drijft boven luidt het gezegde. Grote merknamen staan daar als betrouwbare en ervaren leveranciers altijd garant voor. Maar het verschil voor de eindgebruiker zit hem vaak in de service van de plaatser en dat is waar wij het verschil in maken. Wij zijn gespecialiseerd in zonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en raamdecoratie. Wij leveren niet enkel kwalitatief hoogwaardige producten, wij plaatsen ze ook volgens diezelfde normen. Onze slogan "Sterk... in verzorgd werk" vat dan ook de kern van onze zaak perfect samen. Wij innoveren en evolueren samen met onze leveranciers om u steeds de laatste nieuwe oplossingen aan te bieden. Neem rustig een kijkje op onze website of kom langs in onze toonzaal. Liever een plaatsbezoek? Aarzel niet om ons te contacteren!

Zonwering, rolluiken, terrasoverkapping?

Bent u op zoek naar een zonwering, een rolluik, bescherming tegen de muggen of liever een terrasoverkapping? Zoekt u de beste oplossing om de warmte buiten te houden, het zonlicht te reguleren of naar een sfeervolle raamdecoratie? U kiest voor kwaliteit en vakmanschap? Dan bent u bij Van Gorp Projects aan het juiste adres! Wij zijn uw vertrouwen waard. Al meer dan 20 jaar sterk in verzorgd werk. Wij zijn actief in Brecht, Malle, Schilde, Schoten, Zoersel en omstreken.

Vernieuwde toonzaal te Zoersel

Op onze pagina vindt u veel informatie terug en zult u veel foto’s uit de dagelijkse praktijk aantreffen om de nodige ideeën op te doen, maar er gaat uiteraard niets boven een persoonlijk advies. Dat kunnen wij u sinds kort nog beter verlenen dankzij onze vernieuwde toonzaal in het centrum van één van de gezelligste dorpen van de voorkempen, Sint-Antonius Zoersel. Veel plezier toegewenst met het bezoek aan onze site en graag tot ziens bij u thuis of in onze toonzaal.

Kom ideeën opdoen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden van zonwering, raamdecoratie en woonaccessoires. Wij adviseren u graag bij een keuze en kunnen tevens de situatie bij u thuis bekijken.

Zonwering outdoor Malle

Outdoor living

Outdoor Living is een vast begrip geworden in onze huidige woontrend. We willen allemaal zoveel mogelijk genieten van onze tuin en dit liefst in de meest comfortabele omstandigheden. Bekijk ons uitgebreid assortiment aan terrasoverkappingen. Vergeet zeker niet de personaliesatie mogelijkheden om uw eigen plekje te creëren.

Woning Zonwering Malle

Woning

Ook de buitenkant van uw woning verdient een stijlvolle look, aangepast aan uw smaak. Bekijk ons uitgebreid en trendy assortiment aan oplossingen tegen opwarming, afkoeling, inkijk of vliegen.

totaalprojecten Malle

Totaalprojecten

Wenst u uw ganse tuin of terras in een nieuw jasje te steken? Met onze partners bekijken we de mogelijkheden.