Schrijf een recensie

Bettina De Bruyne
Zeer tevreden. Hij doet alles in overleg. Plaatst wat je vraagt. Is vriendelijk. Geeft degelijke uitleg. De zonnepanelen werken uitstekend.
Marc Verdonck
Erik werkt zeer degelijk, maakt duidelijke afspraken en vooral...hij is van zijn woord zowel van uitvoering als van een voordelige prijs, ik kan hem alleen maar aanbevelen.
jean reyns
Supergoede vakman, na slechts 1 telefoontje heb ik mijn badkamerventilator perfect kunnen aansluiten dankzij de goede voorbereidingen van Erik Bollaert.
Bart Verbeke
Als je een vakman zoekt die uitstekend en verzorgd werk levert dan kan je rekenen op Erik. In de eerste plaats contacteerden we hem voor een kleiner werk, daarna vertrouwden we hem het plaatsen van zonnepanelen toe. Beide werken voerde hij volledig naar wens uit. Het was aangenaam om met Erik samen te werken, hij denkt mee en staat open voor hoe je het zelf ziet. Centraal stond steeds het doel, waarom je iets wil laten realiseren, hij bracht hiervoor de beste oplossingen aan. Indien je vragen hebt krijg je een (doordacht) antwoord. Ook het materiaal waar Erik mee werkt is kwalitatief goed. Ik kan hem alleen maar aanraden.
De Laet Kris
Dankzij de diensten van Erik Bollaert is mijn nieuwe woning volledig geautomatiseerd met een nieuw domotica systeem dat hij volledig zelf creëerde. De uitleg hieromtrent kreeg ik ruim voldoende en in duidelijk, verstaanbare taal.
Om nog maar te zwijgen over de prachtige verlichting over gans mijn woning. Een zeer interessant lichtadvies gekregen van Erik dat hij ter plaatse kwam opmaken. Aangepaste verlichting voor elk sfeermoment, zeer handig te bedienen via de schakelaars! Sensorverlichting in gang en toiletten, zo kan ik deze niet vergeten uitdoen.
Nogmaals bedankt Erik voor de vlotte en aangename samenwerking en voor de knappe dienstverlening!

jean reyns
Bij de voorbereiding heeft Erik ons goed geinformeerd, alles komen opmeten, een duidelijk bestek gemaakt en extra informatie over de plaatsing gegeven. Bij de werken zelf heeft hij bijna stofvrij gewerkt bij het slijpen van de sleuven dankzij zijn speciaal materiaal. Hij wist ook steeds welke lijnen waar moesten komen en hoe hij het in de praktijk moest plaatsen. Na de werken hebben we ook een correcte en eerlijke prijs betaald, evenveel als in het bestek eerst werd vermeld. Een aantal maanden na de werken toen we de spots zelf plaatsten, kregen we de juiste informatie over deze verlichting. Hij is steeds tot uw beschikking om eventuele vragen na de werken te beantwoorden. Kortom, als u een goede elektricien nodig hebt die er voor u is, aarzel dan niet om Erik Bollaert te contacteren.
Aline De Deckee
Erik Bollaert is een zeer bekwame elektricien die van bij het begin de nodige hulp biedt waar nodig. Hij geeft een ruim assortiment aan informatie die ideaal bij de stijl van de klant past. Hij geeft de klant voldoende tijd om de juiste keuzes te maken en helpt hier ook zeer goed bij. Hij brengt alles zeer vlot en op een professionele manier in orde. Erik heeft duidelijk een passie voor zijn job.
Ben je op zoek naar een elektricien die jou zeer duidelijke informatie en ondersteuning geeft bij de keuzes voor jouw woning neem dan zeker contact op met Erik Bollaert.