Zonnepanelen EGS Projects

Regio Genk, Hasselt, Herentals, Lommel, Maaseik, Mol en Turnhout

Zonnepanelen

Zonnepanelen EGS Projects is verdeler en plaatser van zonnepanelen in de regio Genk, Hasselt, Herentals, Lommel, Maaseik, Mol en Turnhout. Dit voor zowel particulieren als industriële installaties zoals voor openbare diensten, kmo’s als grotere bedrijven.

Zonne-energie

Zonnepanelen zijn nog steeds een grote besparing op uw energiefactuur. De investering verdient u gemiddeld tussen de 6 en 8 jaar terug, ondanks het aangerekende prosumententarief door de netbeheerder. Zonnepanelen EGS Projects kan u hierbij door middel van een verkennend gesprek een vrijblijvend advies geven.

Zonnepanelen EGS Projects is de begeleider van uw project en zorgt voor een volledige service van A tot Z. U kan rekenen op een professioneel advies en een installatie door gekwalificeerde vakmensen. Inclusief keuring, administratieve afhandeling en service na verkoop.

Maak een afspraak waardoor één van onze medewerkers bij u langskomt. Elke situatie is persoonlijk waaruit een degelijk advies komt. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.