Buitenkant

Als eerste brengen we een anti-insectenmiddel aan en wordt het grove vuil verwijderd met behulp van een hogedrukreiniger. Na het verwijderen van het grove vuil wordt de wagen volledig ingezeept en met een krasvrije spons gepoetst waarna deze opnieuw wordt afgespoeld. Als laatste wordt de wagen volledig met de hand gedroogd zodat er geen strepen meer te zien zijn.

Zara Handcarwash Dendermonde

Zara Handcarwash Dendermonde

Interieur

De binnenkant van de wagen wordt volledig gestofzuigd en alle matten worden ook nog eens apart stofvrij gemaakt. Na het stofzuigen worden de ramen, dashboard, spiegels,... gepoetst met een natte doek en nadien met een droogdoek, voor een streep- en stofloos resultaat. Ook alle deurstijlen en deurkaders worden meegenomen.

Zetels en tapijten reinigen (Dieptereiniging)

Uw interieur terug als nieuw? Met onze dieptereiniging zorgen we ervoor dat uw zetels en tapijten er als nieuw uit zien. Is uw wagen extreem vuil? Dan demonteren wij de zetels zodat geen enkel detail aan onze handen ontsnapt. Via onze extractor ziet uw wagen er snel weer als nieuw uit.

Zara Handcarwash Dendermonde

Zara Handcarwash Dendermonde

Simoniseren

Kleine krassen op de wagen? Slaat je wagen dof uit? Dan is het tijd om deze te laten simoniseren. Door een hoogwaardig waxlaagje aan te brengen zullen niet enkel de krassen worden weggewerkt, maar zal uw wagen weer blinken als nieuw. Door het simoniseren zal het vuil ook minder snel aanhechten en blijft uw wagen langer proper.

Polish

Uw wagen beschadigd met lichte krassen of schade door bv zure regen, organische stoffen en vuil? Geen probleem. Wij hebben de oplossing. Laat ons de wagen onder handen nemen en wij zorgen ervoor dat hij er als nieuw uitziet. U zal zich zonder enige moeite opnieuw kunnen spiegelen in de lak.

Zara Handcarwash Dendermonde

Zara Handcarwash Dendermonde

Zetelreiniging

Zijn uw zetels thuis niet meer proper? Zijn er vieze geuren te bespeuren? Geen nood. Wij komen ook aan huis met onze extractor of u kan uw zetel bij ons achterlaten. Wij zorgen voor een dieptereiniging zodat uw zetel terug als nieuw is en u deze nog jaren kan gebruiken. Let op: enkel op afspraak!