Stephen MC-Queen

Stephen Mc-Queen uit Dendermonde is zanger en dj. Daarnaast kan hij ook karaoke en pa voorzien.

Lees alles over Stephen MC-Queen


Wie is Stephen Mc-Queen?

Stephen Mc-Queen is een Belgische zanger geboren en getogen in Mechelen. Stephen werd geboren als Stefan Van Win en begon op 12-jarige leeftijd al aan zijn muzikale carrière. Daarnaast nam hij ook deel aan verschillende soundmix shows en kort daarna speelde hij in de Witte Hoeve (Aarschot) en Klaveren Drie (Kasterlee). Na omzwervingen in Sint-Katelijne-Waver en Zemst woont Stephen Mc-Queen sinds een 5-tal jaar in Baasrode, deelgemeente van Dendermonde. Van daaruit vertrekt hij steeds samen met vrouw Yvonne om het hele land te doorkruisen en de mensen te laten genieten van zijn muziek.

Als zanger heeft Stephen Mc-Queen al meer dan 400 keer op het podium gestaan. Zo is hij de vaste zanger in Danszaal Victory (Baasrode-Dendermonde), Café Kaffana (Merchtem), Café De Nieuwe Hoek (Peizegem) en Café De Volle Steenweg (Asse). Ook op o.a. de Gentse Feesten, Jim TV (met Gerrit De Cock), Petit Rouge (Blankenberge) en in verschillende culturele centra heeft hij reeds het beste van zichzelf gegeven.

Meer dan een zanger.

Naast zanger is Stefan ook geluidstechnicus. Zo zorgt hij ervoor dat elke artiest op het podium in de beste omstandigheden zijn of haar performance kan doen.

Stefan mixt elke stem zoals het hoort en rijgt de nummers moeiteloos aan elkaar. Zo krijgt het publiek de beste show en kan de artiest zich volledig concentreren op het optreden, zonder zich zorgen te moeten maken over de techniek.

Stefan voorziet steeds in eigen materiaal en kan zo moeiteloos spelen voor zalen van meer dan 300 man. Indien de zaal groter is, zorgt Stefan voor een aangepaste installatie. Met zijn kunde als dj is het voor Stefan geen enkel probleem om het voorprogramma of de afterparty in goede banen te leiden.

Stefan heeft in het verleden voor onder andere Bobby Prins, Danny Fabry, Doran, Eveline Canoot, Salim Seghers, Yves Segers, ... gewerkt.


Discografie

Singles:

  • Die mooie dagen (2017)
  • Als de zon niet meer schijnt (Polonaise versie - Duet) (2016)
  • Nergens goed voor (2016)
  • Fats Domino Medley: Ain't That a Shame / Jambalaya / Hello Josephine (2015)
  • Als de zon niet meer schijnt (2012)
  • Liefde voor het leven (2011)
  • Vrijheid (2009)

Albums:

  • Ga nooit meer van huis (2016)
  • In m’n mooiste dromen (2015)
  • Stephen Mc-Queen Allround volume 2 (2014)
  • Stephen Mc-Queen Allround volume 1 (2013)

Eigen organisatie

Vlaamse Toppersavond

  • 8 augustus 2017 met o.a. Koen Moreno, Danny Brendo, Tony Servi, Gino Verano, Animolly, Kris B, Claude, Hans Leeman en Bert Quin
  • 13 augustus 2016 met o.a. Yves Segers, Gino Verano, Patrick Mievis, Phil Hunter, Freddy Davis, Dré Rogers, Bert Quin, Claude, Miss Thalia, Yanaika Delight en Nadia Showlight
  • 8 augustus 2015 met o.a. Davy Gilles & Sasha, AmbiDance, Gino Verano, Davy Dilamo, Danny Davis, Dré Rogers, Fonske, Noëlla B en Bert Quin.
  • 16 augustus 2014 met o.a. Animolly, Danny Davis, Bert Quin, Gino Verano, Omen en Werner J.

Dinner show

  • 3 december 2017 met o.a. Bobby Prins, Rudy Jones, Phil Hunter en Pascal Montelli

Boek mij nu!

Voor boekingen kan je terecht op het nummer 0474/33.94.05 (Yvonne). Je kan Stephen Mc-Queen boeken voor een optreden met of zonder zanginstallatie. Dit kan vanaf 40 minuten tot een hele namiddag of avond. Het is uiteraard mogelijk om een mix te kiezen tussen zang, dj en karaoke.

Contacteer me