Woonstylist Certa Idea

Uw stylist voor binnen en buiten te Heist-op-den-Berg

Bij Woonstylist Certa Idea te Heist-op-den-Berg doen we er alles voor om van uw huis een thuis te maken. Vooraleer een huis een thuis wordt, uw thuis dan nog, vraagt dat om een unieke inrichting. Exact hetgeen wat Certa Idea u kan bieden. Inrichting is meer dan een kleur op de muren, meubels die functioneel zijn en een goede verlichting. Een huis inrichten is eigenlijk dat huis een ziel geven. En dan bent u bij Certa Idea aan het juiste adres!

U kunt kiezen voor advies, voor het begeleiden van de werken, voor een aankoop of voor een totaalconcept. Dit zowel voor privéwoningen, als voor horecazaken, handelszaken en burelen. In onze winkel te Heist-op-den-Berg kan u alvast heel wat ideeën opdoen. De winkel is uiteraard slechts een glimp van wat aangeboden wordt, want er is veel meer.

Bij ons kan u terecht voor al uw woonadvies, interieurdesign, kleuradvies, uitgebreide stoffenkeuze, raamdecoratie, verlichting, tapijten, kussens, herstoffering meubelen, woonaccessoires, meubelen, inlijstingen, spiegels, glaswerk, verf- en schilderwerken, antiquiteiten, schilderijen, beelden, sculptures, geschenken, american stores, roman blinds, shutters, houten jaloezieën, overgordijnen, rolgordijnen, lampenkappen, bed- en badlinnen, sofa’s en canapés, fauteuils, bergères, salontafels, eettafels, kasten, eetkamerstoelen, tv-meubelen, commodes, slaapkamers, koffers en kisten, zuilen, curiosa, vazen, houten schalen, ...


INDOOR

Woonstylist Certa Idea Heist-op-den-Berg

Woon- & kleuradvies - meubels - objecten - raamdecoraties

Els De Ryck, creatief brein achter Certa Idea, kan buigen op jarenlange ervaring en expertise. Zij heeft een uitgebreid netwerk van vakmensen die op maat voor haar creëren, aangevuld met de unieke vondsten vanuit haar buitenlandse reizen. Kwaliteit voert de boventoon, gelardeerd met authenticiteit, warmte, comfort en duurzaamheid.

OUTDOOR

Woonstylist Certa Idea Heist-op-den-Berg

Meubels en decoratie voor tuin - terras - lounge

Als geen ander zal Certa Idea te Heist-op-den-Berg u begeleiden om uw buitenruimte naadloos te laten aansluiten met wie u bent. Welke sfeer wilt u in welke ruimte? In welke ruimte gonst het van activiteit en waar wilt u op welk moment tot rust komen? In welke atmosfeer wilt u uw bezoekers binnen en/of buiten verwelkomen?


Hoe inrichten?

Woonstylist Certa Idea Heist-op-den-Berg

Inrichting is meer dan een kleur op de muren, meubels die functioneel zijn en een goede verlichting. Een huis inrichten is eigenlijk dat huis een ziel geven. Dan bent u bij Certa Idea bij het goede adres!

LEES MEER

Visie

Woonstylist Certa Idea Heist-op-den-Berg

Het combineren van de eigenheid van het huis en de behoefte van de bewoners is mijn grootste drijfveer en is tevens de deskundigheid van Certa Idea. Karakteristiek voor elke ruimte.

LEES MEER

Impressie

Woonstylist Certa Idea Heist-op-den-Berg

Uw interieur vertelt meer over uzelf dan u misschien vermoedt. Leeft u vol en royaal en weerspiegelt zich dat in het barokke van uw zitkamer, dé plek bij uitstek waar u graag bezoek ontvangt?

LEES MEER

Open deur

Woonstylist Certa Idea Heist-op-den-Berg

Certa Idea te Heist-op-den-Berg opent geregeld zijn deuren. Indien u graag voor deze opendeur een persoonlijke uitnodiging ontvangt, neem dan een kijkje op onze website en schrijf je in!

LEES MEER


Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen.
Wij staan altijd paraat om u verder te helpen!

CONTACTEER ONS