DDL-Style & Beauty

Schoonheidssalon te Erpe-Mere voor een gelaatsverzorging, wimperlifting en definitieve laserontharing

Welkom bij DDL-Style & Beauty! Ik ben Darlien, mama van 2 lieve (B)engels en al bijna 10 jaar gelukkig getrouwd. Sinds 2020 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon te Erpe-Mere, eerst als bijberoep maar sinds kort heb ik de sprong gewaagd om het salon fulltime uit te baten. Een hele ommezwaai in corona-tijden maar mensen verzorgen, mooi(er) maken, zelfvertrouwen opkrikken, een klankbord zijn,… dat zijn zaken die mij echt gelukkig maken!

In het schoonheidssalon kan je terecht voor een hele waaier aan behandelingen; Gelaatsverzorgingen; steeds afgestemd op de noden van jouw huid met de hoogwaardige producten van Jean D’arcel, een TOPMERK die in Duitsland reeds voor het 3e jaar op rij door de consument verkozen werd tot beste verzorgingsproduct. Wimper en wenkbrauwstyling; Nu belangrijker dan ooit aangezien onze ogen moeten kunnen laten spreken nu onze mond al geruime tijd verstopt blijft achter een mondmasker… Met wimperextentions of een lashlift krijg je die zwoele verleidelijke blik, zelfs al stap je net uit bed! Permanente laserontharing: Een pijnloze manier om het haarzakje en de haarwortel compleet te vernietigen in 5 a 8 sessies; eindelijk verlost van die vervelende stoppels! En nog zoveel meer… kom het gauw ontdekken!

Heb je vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om mij te contacteren, ik help je graag verder! Groetjes en hopelijk tot snel 😊

Wenkbrauwstyling

Hennabrows - browlifting styling - verven

Wimperstyling

Extentions: One by one & volume - lashlift - verven

Gelaatsverzorging

Anti aging - acné - paraffine huidverbetering

Epilaties

Wax - suikerhars - definitieve laserontharing

Webshop

Verzorgingsproducten - juwelen - cadeau ideeën

Manicure & pedicure

Voet- en handverzorging