Fotoalbums

Wim Beyens

Wij realiseren uw dromen.

Wim Beyens te Kruisem is gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden, sauna's, terrassen, vloeren en opritten.

Sauna's, jacuzzi's en stoombaden

Wim Beyens te Kruisem is gespecialiseerd in de aanleg van zwembaden, terrassen, vloeren en opritten. Wij verkopen en installeren daarnaast ook sauna's, jacuzzi's en stoombaden. Wij richten ons zowel naar particulieren als naar bedrijven. U wilt een sauna of Jacuzzi of Hamman aanschaffen maar u heeft twijfels of u de sauna zelf kan en zou willen plaatsen of dat u het liever laat uitvoeren door ons? In feite kunnen alle sauna’s die wij leveren door uzelf geplaatst worden. Maar voor de kleine meerkost dat het maar is zouden wij u toch liever aanbevelen dit te laten doen door de mensen die prof zijn in het vak, want het aansluiten van de sauna kachel dient altijd gedaan te worden door een erkend installateur. Onze sterkte bestaat erin dat de zaakvoerder meewerkt en alle werken zelf leidt en begeleidt. Alle werken worden uitgevoerd in uurtarief. Het resultaat is een lage totaalprijs.

Zwembaden, terrassen en opritten

Wij zorgen voor uw zwembad met een esthetische en gegarandeerde perfecte afwerking zoals het vereist is vervolgens de diverse criteria daarmee gepaard gaande. Bij ons vooraleer we een overeenkomst maken willen we in eerste instantie dat u weet waar u aan toe bent, daarom is het vervolgens vereist dat u een heel goed advies krijgt omtrent uitvoering benodigheden, kosten en bijkomende vereisten zoals bijv een vergunning enz...

Eens deze punten allemaal heel duidelijk zijn voor u, zijn we ook overtuigd wanneer we dit kunnen uitvoeren voor jou, we op één en dezelfde lijn staan betreffende de uitwerking en afwerking van uw droomzwembad. Verder gebruiken we degelijke materialen die hun prijs verantwoord zijn en streven we gewoon de perfectie na. Ook na-service daar kan je bij ons voor 100% op rekenen.

Contacteer ons voor meer informatie

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Wim Beyens.

Contact

Wim Beyens

Ommegangstraat 37, 9770 Kruisem
  • Aanleg terras
  • Jacuzzi
  • Opritten en terrassen
  • Sauna
  • Zwembaden
  • Zwemvijver
T0495 23 17 72
F09 280 09 45
M0495 24 74 47
Ond. nr.0463.306.147