Willemsen Zwembaden

Willemsen Zwembaden

Wonen aan het water ....

Binnen een week genieten van uw eigen zwembad? De zekerheid van Starline maakt de aanschaf van uw zwembad heel eenvoudig. Hun uitgebreid gamma en de verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat u steeds een zwembad vindt dat voldoet aan uw wensen. Naast luxe en comfort is er vooral aandacht besteed aan veiligheid & design. Als Starline-dealer kunnen wij u dit compleet pakket aanbieden en kan u genieten van jarenlang zorgeloos zwemplezier!

Het bruisend middelpunt ....

Met een Sundance Spa is het iedere dag heerlijk vertoeven in uw eigen vertrouwde omgeving. U kan genieten van het warme bruisende water en tegelijk van een ontspannende hydromassage. De Starline Sundance Whirlpool behoort tot de top onder de whirlpools en laat u het hele jaar door zorgeloos genieten. Kom en ontdek tal van whirlpools in onze toonzaal!

Tijd voor uzelf met een eigen sauna ....

Een saunabad ontspant, stimuleert hart- en bloedsomloop en bevordert de stofwisseling. Met een privé sauna wordt uw leven dus een stuk vitaler. De Starline Sauna's en Infraroodcabines bestaan uit hoogwaardige materialen en kunnen worden uitgevoerd in elementen of in massieve balken. Wij leveren een zeer degelijk product, afgewerkt naar elke wens!

Willemsen Zwembaden kiest uitsluitend voor hoogwaardige producten van Starline. Plaatsing en montage gebeurt door eigen geschoold personeel, onder toezicht van de zaakvoerder zelf. U bent steeds van harte welkom in onze toonzaal te Turnhout.

Willemsen Zwembaden, uw zwembaden - spa - jacuzzi - sauna - whirlpool te Turnhout in Antwerpen

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Willemsen Zwembaden.

Contact

Willemsen Zwembaden

Noord Brabantlaan 8, 2300 Turnhout
  • Jacuzzi
  • Sauna
  • Whirlpool
  • Zwembaden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00u-12.00u, 13.30u-18.00u
Woensdag 10.00u-12.00u, 13.30u-18.00u
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10.00u-12.00u, 13.30u-18.00u
Zaterdag 10.00u-16.00u
Zondag Gesloten