Willems Veranda's

Willems veranda's

Een klare kijk op Willems Veranda's ...

In het begin van de jaren tachtig deed Willems Veranda's zijn intrede op de markt van de verandabouw. Op vandaag bedraagt de personeelsbezetting meer dan 180 medewerkers. Onze omzet gaat nog steeds crescendo: in 1997 telde Willems 460 zelfgeplaatste realisaties, ondertussen zijn dat er meer dan 1.400 per jaar.

Willems Veranda's: het dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van Willems Veranda's is in handen van oprichter Luc Willems. Samen met een team van kennismedewerkers werkt hij dagelijks aan innovatief en duurzaam ondernemen met een duidelijke visie over de evolutie van de onderneming.

Een verandabouwer met internationale uitstraling

Willems Veranda's is behalve actief in gans België, ook een belangrijke leverancier in Luxemburg en Noord-Frankrijk. Via een stevig netwerk van dealers worden er nog eens met succes honderden veranda's uitgevoerd naar Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Noorwegen en Denemarken.

Ontwikkeling & innovatie in verandabouw

Zin voor innovatie staat hoog op de agenda in de steeds evoluerende markt van de veranda's. Alle ontwikkelingen in de verandamarkt worden op de voet gevolgd. Opportuniteiten detecteren en er snel op inspelen is een evidentie bij Willems Veranda's. Alle toepassingen in aluminiumbouw krijgen de nodige aandacht.

Uw veranda, perfect uitgevoerd met een waterdichte dienst-na-verkoop

Welk project we bij Willems ook realiseren, steeds primeert de zorg voor perfecte uitvoering en een waterdichte dienst-na-verkoop. Daarbij hanteren we een correcte politiek qua budget en leven we de vooropgestelde termijnen na.

Willems Veranda's: uw keuze voor know-how in verandabouw

Of u nu kiest voor een veranda, een pergola of een zwembadoverdekking: zo'n investering doet u voor jaren. Het komt er dus op aan om niets aan het toeval over te laten en u te kiezen voor een partner als Willems veranda's, een bedrijf met ervaring en knowhow.

Een veranda van Willems omdat u de keuze voor een kwaliteitsveranda slechts één keer maakt

  • eigen veranda ontwerp- en studiedienst
  • eigen fabrikatie en plaatsingsdienst
  • innovatieve oplossingen en ontwerpen voor veranda's
  • uitgebreide keuze materialen en technische mogelijkheden
  • wij realiseren uw veranda op maat en volgens uw budget
  • advies & individuele begeleiding van de bouwheer

 

Willems Veranda's

  • Veranda's
Oostlaan 4, 8850 Ardooie
Toonzaal Ardooie: Oostlaan 4, 8850 Ardooie
Toonzaal Denderhoutem: Atomveldstraat 6, 9450 Denderhoutem
Toonzaal Kampenhout: Haachtsesteenweg 509, 1910 Kampenhout
Toonzaal Meerhout: Molsebaan 47, 2450 Meerhout
T055 21 85 31
F055 23 22 50