XQ Wines

Uw expert in wijnen voor Hasselt

XQ Wines staat voor eXcelent Quality Wines

Wij bouwen momenteel aan onze webwinkel waarin U wijnen zal vinden die erbovenuit steken. Onze passie is het vinden van wijndomeinen die een groede kwaliteit bieden in plaats van naambekendheid. Dit neemt niet weg dat we ook absolute topwijnen in ons gamma hebben. Ons doorslaggevend criterium is: willen we deze wijnen zelf drinken en kan ik dat zonder een maagzweer te krijgen van de prijs?

Wijnhandel, wijnhuis

Wanneer we wijnen zoeken komen we in minder bekende wijngebieden boeren tegen die wijn met hart en ziel verbouwen maar die niet altijd overeenstemmen met de typisch Belgische smaak. Toch nemen we geregeld een klein risico om een balans te zoeken tussen het uitzonderlijke en wat jullie appreciëren of willen proberen. Wij danken u alvast voor het vertrouwen om samen op ontdekking te gaan.

Villa Zwart Goud

We bedienen zowel particulieren als professionele klanten. We zijn ook de sommelier bij Villa Zwart Goud een huiskamerrestaurant, waar een groot deel van ons assortiment te vinden is.

Bestellen

U kan ons altijd bereiken via mail of telefonisch. Neem alvast een kijkje in de catalogus en stuur een mailtje indien u wenst te bestellen in afwachting van de webwinkel. Met artikelnummer en hoeveelheid weten we genoeg en nemen we contact op voor verdere afspraak.

XQ-Wines hasselt