Wijnen Maarten

Uw wijnhandel voor degustatiewijnen & Franse wijnen te Kaprijke

Wijnhandel Kaprijke

Na 14 jaar ploegenwerk in de industriële sector, was het tijd om een andere richting in te slaan. Door mijn cursussen “aspirant-sommelier” die ik gevolgd heb via avondonderwijs, de grote interesse in wijnen en de juiste contacten, was de beslissing om wijnhandelaar te worden, de meeste logische keuze. Wijnen Maarten wil door middel van persoonlijke uitleg en gratis proefmogelijkheden & degustatiewijnen, de medemens helpen zoeken naar de Franse wijn die het best bij hun past. Onze wijnhandel is gelegen in Kaprijke.

De beste Franse kwaliteitswijnen

Deze Franse wijnen zijn onderworpen aan strenge beoordelingen en scoren zeer goed bij erkende wijnjournalisten zoals Jeb Dunnuck en Robert Parker.

Persoonlijke service

Voor echte kenners is het duidelijk dat onze selecties wijnen zijn van absolute topkwaliteit en dat kan u ook proeven in elk glas, op elke gelegenheid. Indien u nog niet helemaal overtuigd bent, kan u ervoor kiezen om bij ons eerst een gratis en vrijblijvende proeverij te komen beleven, zodat u zelf kennis kan maken met onze uitstekende kwaliteitswijnen uit het zuiden van Frankrijk.