Wijnen met advies Hasselt

Jos Appermont en zijn wijnhandel te Hasselt hebben zich een stevige reputatie opgebouwd. Kwaliteit loopt als een rode draad doorheen het wijnverhaal. Gaandeweg heeft zich een spectaculair gamma genesteld in de gebouwen te Hasselt.

Zoals voor vele andere, ligt ook voor Jos de basis van het succes aan de klassieke wijnlanden maar altijd met een oog voor de geweldige inspanningen die de nieuwe wijnwereld heeft gedaan in de afgelopen jaren. Met een klare kijk op het mondiale wijngebeuren en een strenge selectieprocedure door hem en zijn team van 5 medewerkers, werden ook wijnparels opgediept vanuit Australië, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Californië, ...

Het fraaie gamma in combinatie met uitstekende service en advies, dat zijn onze stokpaardjes. Kom het gamma ontdekken tijdens de 2 jaarlijkse degustaties, in het voorjaar en het najaar. U zult verbaasd zijn over de kwaliteit en de vakkennis. Het warme onthaal en de persoonlijke dimensie blijven uiteraard een vast gegeven.

Met andere woorden, ongeacht of u een particuliere wijnliefhebber bent, een horeca zaak hebt of bedrijfsleider bent op zoek naar het perfecte relatiegeschenk, bij Wijnen Jos Appermont bent u steeds welkom. Vergeet niet u aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze informatie en promoties.

De winkel

Wijnen met advies

Horeca

Bedrijven