Medusa Branco

Medusa Branco

Medusa Branco

Portugal

Regio: Bairrada
Druivensoorten: Maria Gomes, Bical
Jaar: 2018

Cave Central Da Bairrada bevindt zich in Anadia, in het hart van de Bairrada. Dit bedrijf werd in 1924 opgericht door José Ferreira Tavares, met de bedrijfsnaam José Ferreira Tavares Lda met als handelsnaam Cave Central da Bairrada. Na verschillende eigenaars, werd dit bedrijf in 1977 overgenomen door Américo Matos en zijn familieleden, die tot op heden nog steeds de huidige eigenaars zijn. De hoofdactiviteit van de productie was in de eerste plaats het maken van mousserende wijnen, likeuren, siropen en brandewijnen. Onlangs zijn ze met de opstart begonnen met het bottelen van een gloednieuw assortiment aan stille wijnen, en dit onder het label “Medusa”. (Gorgonen in de Griekse mythologie.) Met deze nieuwe selectie willen zij ook nu alvast opnieuw schitteren. Van fris- fruitig, aromatisch en elegantie tot vol, krachtig & rijkelijke stijlen. Allen verschillende toppers waar we nu al rijkhalzend naar uitkijken welke score deze wijnen zullen behalen op de Internationale wijnbeurzen.

Heeft een mooi, aangenaam citroengeel karakter, met in de neus vooral boeiende aroma’s van bloemen en wit pitfruit. Z’n smaak is heel elegant met een perfecte harmonie van fruit, zuren en frisheid en een mineralige, ziltige toets bij de afdronk.

Levering: Wij leveren gratis binnen een straal van 15 km (vertrekkende vanuit Schoonaarde). Indien de bestelling verder geleverd moet worden zal er een extra kost aangerekend worden van minimaal €5,-

Levertermijn:
1 werkdag
€6,57 (excl.)
€7,95