La Bottiglia Rilassante

Uw wijnbar, tapas en luxe ontbijt te Ranst (Broechem)

Dé gezellige place to be voor wijnliefhebbers

Een glaasje wijn en een streepje muziek, meer moet dat niet zijn om het gezellig te maken … La Bottiglia Rilassante in Ranst (Broechem) is een nieuwe wijnbar, niet ver van Antwerpen, die je precies dat biedt en nog veel meer! Kom eens langs om de relaxte en familiale sfeer te proeven en voel je meteen thuis.

Barista koffie, verse theeën en +45 speciaalbieren

Ook voor barista koffie, verse theeën en liefhebbers van speciaalbieren kan u bij ons terecht. Kortom: voor een gezellige middag en avond bent u bij ons aan het juiste adres!

Bar vino La Bottiglia Rilassante vind je aan het Gemeenteplein 20 in Broechem. Onze wijnbar is heel informeel en heeft een uitgebreid en verrassend aanbod aan wijnen. Daarnaast serveren we ook speciale bieren, frisdranken, koffie & thee. Kun je geen keuze maken? Vraag dan advies aan onze medewerkers, ze geven je graag advies over een wijntje of biertje dat perfect bij jou past.

Puur plezier uit je glas, de juiste muziek uit de speakers

In onze bar vino heb je natuurlijk een uitgebreide keuze aan wijn uit de hele wereld. Van klassieke Franse en Italiaanse wijnen tot onbekende parels uit de nieuwe wereld. En twee keer per maand hebben we een optreden van een band die sfeervolle muziek brengt!

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE