Wellness Pilleau

Uw privé wellness en sauna te Aalst met mogelijkheid van massages

Privé wellness

Welkom bij Pilleau te Hofstade. De naam Pilleau is een samentrekking van “Pillow”, wat voor ons gelijk staat aan zachtheid en rust, en “Eau”. In onze wellness staan tot rust komen en water immers centraal. Geniet van onze thermen in privésfeer, zonder gestoord te worden in de regio Aalst.

Schoonheid

Wij bieden allerhande verzorgingen aan, van relaxerende massages tot een grondige pedicure. Deze worden steeds uitgevoerd door een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met ervaring.

Thermen

Onze thermen zijn ruim en gezellig, met verschillende faciliteiten: een hammam, sauna, jacuzzi, infraroodcabine, swimspa, dompelput, warme en koude douches en relaxruimte. Geniet van al onze faciliteiten zonder gestoord te worden, onze thermen kunnen geheel privé afgehuurd worden van 2 tot 16 personen. Intiem genieten van jullie huwelijksverjaardag? Een vrijgezellenavond komen vieren of zelfs op teambuilding naar de wellness? Alles is mogelijk. Kinderen jonger dan 8 jaar mogen gratis meekomen met hun ouders, tot 16 jaar is een begeleider verplicht.