we coach YOU fit! Iedere mens is anders, heeft andere doelstellingen, heeft een andere vertrekbasis én een andere agenda.
Geen wondermiddeltjes. Geen mirakeloplossingen. Geen pillen. Puur vanuit je eigen mogelijkheden en met een aangepaste en correcte begeleiding.
Wij volgen je van dichtbij
Individuele aanpak. Wij adviseren ook bij de keuze van een activiteit of sportdiscipline die het best bij je mogelijkheden past.
De oplossing? Neem een persoonlijke coach met professionele en persoonlijke begeleiding, de veilige en zekere weg naar jouw succes!
Je wil wel een gezonder en sportief lichaam. En je weet hoe maar..
De eerste stap zet je zélf: Neem contact op met Marlo Jehoul, E. Adanglaan 80, 3970 Leopoldsburg, +32 476 97 97 17. Samen bespreken we je doelen en stellen we een plan op. Bekijk ons sportief aanbod hier.
 

Coaching Leopoldsburg

Onze missie en ons engagement: we coach YOU fit

Wij kiezen resoluut voor een individuele, persoonlijke aanpak, privé of in een kleine groep. Wij richten ons ook op mensen met weinig tijd om te sporten (managers, CEO’s, bedrijfsleiders) en spelen in op de kleine gaatjes in hun complexe agenda door naar hen toe te komen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde coaches, leraars LO, skileraars, diëtisten en fietscoaches. Onze missie en ons engagement: we coach YOU fit! Gevestigd te Leopoldsburg.

CONTACTEER ONS