Waterdichtingswerken Belbo te Heist-op-den-Berg

Opstijgend vocht - geveldichtingswerken- waterdichtingswerken

Specialist in geveldichtingswerken

BELBO te Heist-op-den-Berg (Itegem) is uw specialist in het oplossen van al uw vochtproblemen, zoals opstijgend vocht en indringend vocht. BELBO was voornamelijk eerst jarenlang actief in nieuwbouw en renovatie van woningen maar door de jaren heen hebben wij ons meer en meer gefocust in het behandelen van vochtproblemen in woningen.

Vochtprobleem in of rond Heist-op-den-Berg?

Zaakvoerder Paul Bellekens vindt een gepersonaliseerde aanpak zeer belangrijk. Want geen enkel vochtprobleem is hetzelfde. Daarom wordt er vooraf ook ruim de tijd genomen om zorgvuldige vochtmetingen te doen en met de klanten de vastgestelde gebreken te bespreken.

Geregistreerd aannemingsbedrijf met jarenlange ervaring

Onze firma te Heist-op-den-Berg (Itegem) is een geregistreerd aannemingsbedrijf met een zelfwerkend patroon. Door de jarenlange ervaring leveren wij steeds kwaliteitsvolle en duurzame werken af. Al onze werken worden uitgevoerd met producten die zorgvuldig getest en gekeurd zijn door het WTCB. Door het feit dat “de baas” meewerkt, (de vochtmetingen, de injecties, de pleisterwerken zijn in eigen beheer) kan er gewerkt worden aan betaalbare prijzen en is kwaliteit gegarandeerd.

Opstijgend vocht aanpakken? Contacteer ons!

Wij werken met de nieuwste methode, “gelinjectie” genoemd. Hierbij gaat men een geconcentreerde “siloxaan” oplossing “ injecteren”, die zich dadelijk verbindt met aanwezige vochtbestanddelen en zich gelijkmatig verspreidt, zodat scheurtjes en kleine holtes de werking niet verstoren. Contacteer ons voor meer info hierover.

Contacteer ons