Little Lily’s

Infosessies over wasbare luiers en breiwol regio Brugge

Welkom bij little Lily’s,

Wij zijn de eerste fysieke winkel in West-Vlaanderen met een ruim aanbod aan wasbare luiers. Met merken als Anavy, Petite lulu, Huda en Blümchen hebben we heel wat klassiekers in ons gamma. Ook zijn wij het eerste verkooppunt in de BeNeLux van de iets minder bekende maar daarom niet minder geliefde luiers van La Petite Ourse.

Zelf ben ik bezig met mijn derde kindje in wasbare luiers en kan dus zeggen dat ik al de nodige ervaring heb om u opweg te helpen in de wondere wereld van het luieren.

Weet u niet waar te beginnen? Spring gerust binnen in de winkel of volg een van onze infosessies, we staan je graag bij met goede raad.

Het 2de belangrijke deel van onze winkel is de breiwol, dit is een liefde die we al 3 generaties delen. Het begon allemaal met ‘oma’ zij bate 41 jaar lang de winkel ‘calza lana’ uit. Na haar pensioen begon het toch te kriebelen om de draad weer op te pikken. Zo kan je nu bij ons terecht voor de breigaren van Berger de France en Lang yarns. Ook breinaalden en ander benodigdheden kan je bij ons verkrijgen. Vanaf het najaar van 2021 starten ook de breiworkshops. Er zijn workshops voor iedereen, van de beginnende brei(st)er die graag de eerste stappen wil leren zetten tot de gevorderden die graag hun kennis willen vergroten. Interesse in een workshop? Spring binnen in de winkel of stuur een mailtje naar veerle@little-lilys.be.

Verder vind je bij ons heel wat eco lifestyle producten, van shampoo tot zonnecrème en vloer reiniger, het kan allemaal ecologisch. Bij ons vindt je het allemaal onder één dak. Ons aanbod kan je ook terug vinden op onze webshop www.little-lilys.be

Tot snel in de winkel!