Fotoalbums

Vroedvrouw Nathalie Verhaegen

Uw vroedvrouw voor Diest, Leuven en Tielt-Winge

Mijn naam is Nathalie Verhaegen, gehuwd met Ken Lalmand en superfiere mama van twee lieve (b)engels. Ons zoontje Cyril werd geboren in 2011 en ons dochtertje Annabel in 2013.

Ik ben al heel mijn leven in de ban van baby's en het 'wonder' van de natuur. Mijn keuze om vroedkunde te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. Tijdens mijn laatste jaar aan de Sint-Elisabeth Hogeschool liep ik stage in Ecuador, ik verbleef daar 14 weken en werkte er op de verloskamer van het Sotomayor ziekenhuis te Guayaquil. Deze stage was echt van goudwaarde voor mijn verdere carrière. Na mijn opleiding vroedkunde startte ik in 2005 als vroedvrouw in het Heilig Hart ziekenhuis te Leuven op de materniteit en verloskamer. Na bijna 10 jaar ervaring in het ziekenhuis, nam ik het besluit om zelfstandige vroedvrouw te worden.

Ik ben een gepassioneerde, enthousiaste vroedvrouw en doe al het mogelijke om mijn aanstaande en pas bevallen mama's (en hun partners) op een gemoedelijke, deskundige manier te begeleiden. Jullie kunnen 7 dagen op 7 beroep op me doen om jullie bij te staan met raad en daad. Voor meer info, bel gerust op 0496 96 45 65

Prenataal

Prenatale lessen:
  • De prenatale lessen duren ongeveer 1 uur.
  • De onderwerpen worden individueel aangepast aan jullie wensen.
  • Bv: Borst- en/of flesvoeding, voorbereiding arbeid en bevalling, verloop postpartum, verzorging van de baby,...
Prenatale consultatie:

Tijdens dit huisbezoek worden de verloskundige parameters nagegaan, zoals het meten van de bloeddruk, het beluisteren van de foetale harttonen, evt. controle van de urine, evt. bloedname,... Ook wordt er informatie gegeven en is er ruimte voor al je vragen.

Postnataal

Postnatale consultatie:

Zowel na een kort als na een normaal ziekenhuisverblijf kan ik bij je thuis langskomen. Na je verblijf in het ziekenhuis heb je vaak ook thuis nog begeleiding en advies nodig tijdens de eerste levensweken van je baby. Ik kan je ondersteunen bij de voeding en verzorging van je baby, de controle van de baarmoeder en evt knipje, controle bloedverlies, evt. hechtingen verwijderen, emotionele ondersteuning bieden, de gutrietest (hielprik) uitvoeren, het gewicht van je baby opvolgen, ... en je krijgt een antwoord op al je vragen.

Borstvoedingsbegeleiding:
Bij twijfels of bij verwikkelingen kan ik je helpen met tips en begeleiden tijdens de voedingen.
Vroedvrouw Nathalie Verhaegen, uw zelfstandige vroedvrouw aan huis - verloskundige voor Diest, Leuven, Tielt-Winge en omstreken in een straal van ca 20 km

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Vroedvrouw Nathalie Verhaegen.

Contact

Vroedvrouw Nathalie Verhaegen

Beurtstraat 36, 3390 Tielt-Winge
  • Vroedvrouw

Voor meer info, bel gerust: 0496 96 45 65

7 dagen op 7 bereikbaar