ASTEMAC


Specialist in containers, trailers en spuitwerk

Uit ALUMAC construct is ASTEMAC ontstaan dat zich specialiseert in containers. Sinds 2021 legt ASTEMAC zich ook verder toe op trailers (nieuwbouw - stock - tweedehands - te huur).

Sedert 2020 is ASTEMAC verhuisd naar een volledig nieuw pand in Doornik. Met een oppervlakte van 17000 m² krijgen ze hierdoor veel meer ruimte om een nog betere service te kunnen verlenen aan de klanten.

ASTEMAC specialiseert zich naast containers en trailers ook in alle soorten spuitwerk. Hiervoor werd een volledig nieuwe spuitcabine geplaatst.

In de vestiging in Doornik gebeurt ook een deel van de opbouws van ALUMAC construct die voorheen in de vestiging te Kortrijk gebeurde. Dit gaat dan vooral over de gesloten laadkasten die opgebouwd worden maar ook de op maat gemaakte realisaties zoals het monteren van materiaalkoffers achter de cabine of onder de laadbak en dat al dan niet met kippers of vaste laadbakken. Ook de inrichting van laadruimtes bij gesloten bestelwagens is een specialiteit.

ASTEMAC levert op maat van de klant ten allen tijde de beste service af.

ASTEMAC vormt 1 groep samen met ALUMAC construct (opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens) en AMC parts (onderdelen voor opbouw trailers, vracht- en bestelwagens, verlichting, hydraulisch materiaal, materiaalkoffers, allerhande werkmaterialen zoals slijp-, boor en schuurmateriaal,...).

Voor meer informatie: bekijk onze website WWW.ASTEMAC.BE of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.