AMC parts


Truckparts & trailerparts

In Kortrijk (Heule) hebben we ook ons bedrijf AMC parts. AMC parts staat reeds vele jaren in voor het magazijnbeheer van ALUMAC construct. Maar AMC parts is ook toegankelijk voor externen. In onze toolshop, die in 2020 de deuren opende, zijn zowel professionals als particulieren welkom.

Als zusterbedrijf van ALUMAC construct en ASTEMAC is AMC parts gespecialiseerd in alle materialen voor de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens, hydraulische componenten, heel diverse werkmaterialen en nog veel meer.

Concreet bestaat het aanbod van AMC parts uit:

Onze klanten hebben geen tijd te verliezen, daarom zijn onze producten onmiddellijk leverbaar. Alles kan afgehaald worden in onze toonzaal of ter plaatse geleverd worden. Als onderdeel van een groep kunnen wij snel schakelen. Onze toolshop te Kortrijk, uiterst vlot bereikbaar via de Ringlaan, is 6 op 7 open.

AMC parts is een vernieuwend concept binnen de huidige handelsstructuur. Onze merken zijn selectief gekozen op basis van werkervaring gekoppeld aan een doorgedreven aankoopdienst. Daarmee zijn we er dan ook van overtuigd dat we als totaalleverancier diverse sectoren kunnen voorzien van kwalitatieve producten met dienstverlening. Ons team staat altijd klaar om te helpen.

AMC parts dat is 1 aanspreekpunt, 1 factuur, héél wat expertise, een vlotte service en oneindig veel producten. Een échte one-stop-shop. Handiger kan niet!

AMC parts vormt 1 groep samen met ALUMAC construct (opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens) en ASTEMAC (containers - trailers - spuitwerk).

Voor meer informatie: bekijk onze website www.amc-parts.be of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn.