Behandeling

Je krijgt eerst een voetbadje, daarna volgt de gekozen behandeling in een comfortabele stoel. Ik werk eerder zacht tot matig hard naargelang de behandeling, omdat ik vind dat je met die aanpak ook veel kan bereiken.

Ik wil je een uurtje relaxatie bieden en de daarmee gepaarde gezondheidsvoordelen die je via de gekozen behandeling kan bereiken. Bij voetreflexologie worden jouw aangegeven pijnpunten behandeld tijdens de eerste sessie maar er wordt ook holistisch (op de gehele persoon) gewerkt. Elke behandeling is geen vervanging voor een reguliere medische of psychologische behandeling en kan op zichzelf of ter ondersteuning van een reguliere medische behandeling gedaan worden; de specifieke behandeling psychozone harmonisering is niet geschikt voor psychiatrische aandoeningen en pathologieën.

Iedereen heeft in deze hectische tijden nood aan ontspanning. Dus wil je meer informatie over de behandeling? Of wil je een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een natuurlijke gezondheidsbehandeling die preventief werkt en de immuniteit versterkt. Elk lichaam bezit een energiestroom, die door blokkades ziektes kan veroorzaken.

Bij voetreflexologie maak ik gebruik van drukpunttechnieken waarbij deze reflexzones worden bewerkt met duim en vingers. De blokkades worden door de behandeling van bepaalde zones op de voeten opgeheven.

Greep Voetreflexologie V-ReLax Aalst

Voetreflexologie V-ReLax Aalst

Wat is Psychozone Harmonisering?

Het is een zeer zachte massage op de voeten die inwerkt op de psyche van de mens. Met deze massage kan je bepaalde psychische en emotionele klachten verlichten. Deze eenvoudige en zachte behandeling van de voeten kan diepe rust, ontspanning en evenwicht brengen in de menselijke geest. Per stoornis is er een ander schema dat gevolgd wordt.

Wat is Indische voetmassage?

Het is een zachte voetmassage die vitaliserend en harmoniserend werkt en vooral gericht is op ontspanning. Eerst begint de massage via losmaaktechnieken met de handen, nadien ga ik over tot het gebruik van Kaash Bowls. Je hebt eerst een ruwer schaaltje dat zorgt voor de vitalisering en daarna wordt gebruik gemaakt van de gladde variant die zorgt voor de relaxatie. Er wordt gewerkt op de voetreflexologie punten, chakra's en marmapunten met de schaaltjes waarop Triphala Ghee gesmeerd is.

indische voetmassage

Wat houdt een onderbeen- en voetmassage in?

De massage begint in buiklig. Je benen en voeten worden ingesmeerd met (lavendel)olie. Via verschillende massagegrepen (effleurage, petrissage en rotatie) wordt er een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie bekomen, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Na een 20-tal minuten mag je in ruglig verder van de ontspannende massage genieten! De massage heeft  een kalmerende en ontspannende werking en maakt gespannen onderbenen en voeten los.

Onderbeen- en voetmassage Voetreflexologie V-Relax Aalst

Wat is een verbindende energetische voetmassage

Hou jij van een zachte strelende voetmassage, maar ook van de tintelende ervaring van een voetreflex, dan is deze voetmassage iets voor jou!

Deze voetmassage is een combinatie van 2 werelden, nl. die van lichte verbindende strijkbewegingen en die van een uitbalancering van de chakra's. Het zorgt voor een zalig ontspannen gevoel dat jou opnieuw in balans brengt.

Prijs

Prijs voor 1 uur : € 40.

Verbindende energetische voetmassage Voetreflexologie V-Relax Aalst

Contact

Graag kijken naar de afsprakenagenda wanneer een sessie mogelijk is. Indien dit toch niet overeenkomt met uw voorkeur, kan je ook bellen naar 0477 36 66 58 of 053 21 01 80. We bekijken dan samen of het op een ander moment kan. Indien ik niet opneem, spreek dan een boodschap in met vermelding van je naam en telefoonnummer en dan contacteer ik jou.

AFSPRAAK MAKEN