Healthy Feet

Uw medische pedicure en voetreflexologie in De Pinte

Healthy Feet

Mijn naam is Irma Vankelegom en ik heb mij in 2011, na meer dan 20 jaar dienst in de verpleging en adminstratieve taken, gevestigd als medische pedicure en voetreflexologe, onder de naam: Healthy Feet.

Medische pedicure

Nagelverzorging, ingroeiende nagels, kalknagels, mycosenagels lichte en zware eelt, likdoorns, eksterogen… Onze voeten moeten ons elke dag weer dragen. Stappen, lopen, hollen. Ingroeiende nagels, ruwe randen, eeltplekken, likdoorns… Ze kunnen ons het leven zuur maken. Af en toe eens tijd nemen voor een pedicuresessie kan dit alles oplossen. Indien u diabetes heeft is een regelmatige voetverzorging absoluut aangewezen!

Voetreflexologie

Relaxerende volledige voetreflexologie, anti-stress massage of een lymfedrainage op de voeten. Wat is voetreflexologie? Door de reflexpunten- en zones die zich op de voetzolen bevinden te bewerken door massage of door het uitoefenen van lichtere of hardere druk, wordt het lichaam gestimuleerd om zijn zelfhelende werking uit te oefenen. Dit is een complementaire therapie, die zeker geen medische geneeswijze of behandeling vervangt. Een volledige voetbehandeling van pedicure gevolgd door een sessie voetreflexologie is absoluut relaxerend!

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!