Voedingsconsulente Kim Fit

Uw voedingsconsulente te Lede gespecialiseerd in voedingsadvies, personal training & afslanken

Voedingsconsulente Lede

Mijn naam is Kimberly Hooft, 22 jaar en een echte food-lover! Voor mijn werk als voedingsconsulente had ik enkele kilo's overgewicht. Ik had weinig energie en voelde mij niet goed in mijn vel, er moest iets veranderen. De aanlokkelijke en veelbelovende diëten die verspreidt zijn over het internet trokken mijn aandacht, maar zonder enig resultaat. Ik voelde mij net slechter omdat ik niet de juiste voedingsmiddelen opnam. Dit heeft mij aangezet om mij te verdiepen in voeding en wat het aspect: 'voeding' juist inhoudt. Samen met een sportievere levensstijl herontdekte ik mezelf en voelde mij zoveel beter!

Om alle kneepjes van het vak te leren heb ik mijn diploma voedingsconsulente behaald en zo was Kim Fit geboren. Klaar om samen met jou te streven naar een betere en gelukkigere levensstijl in de regio Lede.

Hoe gaan we te werk?

  • Om te starten kom je een uurtje bij me langs om jouw plan te bespreken.
  • Je krijgt een volledige lichaamsanalyse, we bekijken jouw huidig eetpatroon en overleggen samen hoe we dit gaan aanpakken.
  • Geen zorgen, je krijgt geen crashdieet dat onmogelijk vol te houden is. Gezond vermageren kan ook perfect zonder een hongergevoel!

Ben je niet zo sportief aangelegd? Dat is geen probleem. Ik geef je graag de nodige uitleg en tips om op een aangename manier wat meer beweging te krijgen.

Wat na ons gesprek?

Ik stel voor jou een gepersonaliseerd voedingsschema op dat volledig aangepast is aan jouw levensstijl. Ook krijg je van mij een print van jouw lichaamsanalyse, een voedingsdagboek, recepten en tips.

Tarieven

  • Intake consult: 30 euro
  • Tweede consult: 20 euro
  • Opvolgconsult: 20 euro
  • Weegschaalanalyse: 15 euro

Een opvolgconsult

Dit is volledig vrijblijvend, maar wel zeker en vast aan te raden! We zitten samen om jouw vooruitgang te bespreken en kijken waar eventueel nog aanpassingen kunnen gebeuren. We doen opnieuw een lichaamsanalyse om zo het starpunt te vergelijken en te bekijken hoe goed je vooruit gegaan bent.

Moet je telkens wachten tot een volgend consult met vragen? Absoluut niet! We gaan samen voor een gezondere levensstijl, dus ben ik ook steeds bereikbaar!

Personal training

Ook voor personal training kan u bij mij terecht, ik begeleid u graag in mijn daarvoor speciaal ingerichte studio met fitnesstoestellen. Op die manier kan u in ongedwongen sfeer vertrouwd geraken met de verschillende bewegingen/ houdingen en fitnessoefeningen. Voor meer info in verband met tarieven/ werkwijze stuur gerust een mailtje.

CONTACTEER ONS