Voedingscoach Patricia Ruymen

Uw Herbalife voedingscoach uit Diepenbeek voor o.a. sportvoeding

Herbalife voedingscoach Diepenbeek

Wij eten de Herbalife voeding reeds sinds juli 2012. In september 2012 was ik kilo's slanker en ik ging 2 kledingmaten naar beneden. Sindsdien houd ik mijn gewicht perfect onder controle en ook mijn man is mij gevolgd in het programma Herbalife 24 sport producten met als resultaat: kilo's lichter en beter sportprestatie.

Als voedingscoach vind ik leuk om mensen te helpen naar dezelfde resultaten die ik had bereikt. Mijn tijd nuttig besteden aan het begeleiden van mensen naar een betere gezondheid, meer vitaliteit, gewichtsbeheersing en betere sportprestaties, dat is wat ik graag doe. Alleen met de juiste persoonlijke begeleiding zal een goed en blijvend resultaat bereikt worden.

Stelt u zich eens voor dat u zich op uw allerbest zou voelen... Word gezond en vitaal. Begin u dag met een gezond ontbijt! Wat is u doel? Slimmer snoepen? Verfris & verhelder uw geest en verbeter uw resultaten? Sport: meer power voor meer en betere prestaties? Wees goed voor u hart! Ga voor een goede nachtrust. Tijd voor verandering voor een gezonder leven. Maatje minder met GRATIS begeleiding en zonder dieet. Geniet van een vrijblijvend proefpakket, vraag ernaar!

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!