Jouw ‘ideale’ vorm binnen bereik

Jouw ‘ideale’ vorm binnen bereik

Jouw ‘ideale’ vorm binnen bereik!

Waarom? Omdat een mooi gewicht en een goede gezondheid makkelijker te bereiken zijn dan je denkt. Voor de meeste mensen echter werkt een opgelegd standaard-dieet niet of slechts tijdelijk. Het kan ook anders…

Door de onderliggende oorzaak van je overgewicht of gezondheidsklachten op te sporen en aan te pakken kan je gewicht en gezondheid duurzaam verbeteren. Anders blijft het dweilen met de kraan open.

'Heb je vragen rond duurzaam afslanken, maag- of darmklachten, de invloed van stress op je voedingspatroon, allergieën en intoleranties, cholesterol, diabetes?'

Werkwijze

  1. Een kennismakingsgesprek waarbij aan de hand van jouw verhaal en vraag een uitgebreid voedingsplan op jouw maat met realistische doelen wordt opgesteld.
  2. Indien je graag een nauwer contact met je lichaam ontwikkelt om je gezondheid, gewicht en leven zelf te sturen, kan zelfhypnose aangeleerd worden.
  3. Indien je graag gericht werkt aan wat jouw lichaam nodig heeft, kunnen we bij aanvang van de begeleiding een meting met de Multiscan Pro (lichaamsanalyse) doen.

Wat geeft jouw lichaam aan? Meten = weten

Hoe is jouw lichaam er echt aan toe? Meer info over de meting met de Multiscan Pro en getuigenissen →

Gezondheidsmeting

Wie ben ik?

Ik ben voedings- & lichaamsdeskundige met 20 jaar ervaring. Deze ervaring, versterkt door opleidingen, gebruik ik om mijn klant snel meer beheersing en inzicht in zijn of haar voedings- en leefpatroon te geven.

Wat je in eigen handen kan nemen, versterkt de weg naar een evenwichtige gezondheid en ‘ideale’ vorm en gewicht. Ik begeleid aan de hand van een degelijk, ondersteunend voedingsplan op maat van je lichaam, je wensen en je levensstijl en waar nodig op mentaal, fysiek en emotioneel gebied.

Ik werk uitsluitend op basis natuurlijke voedingsmiddelen en -stoffen.

Voedings- & Lichaamsdeskundige

Birgit Gilis

Voedings- & Lichaamsdeskundige

Terlaemenlaan 42
3550 Heusden-Zolder
tel 011 53 13 93 - gsm 0473 96 73 73
mail: info@birgitgilis.be - website: www.birgitgilis.be