Je wilt slanker worden en het lukt maar niet!

Je wilt slanker worden en het lukt maar niet!

Je wilt slanker worden en het lukt maar niet!

Je doet ongetwijfeld je best om af te slanken… En toch, het verkeerde eten kan je niet altijd weerstaan of je hebt geen idee waarom je maar niet afvalt… Herkenbaar?

Een voorgekauwd standaarddieet werkt niet, wellicht heb je ze allemaal uitgeprobeerd!

Blijf je het moeilijk vinden om chips, chocolade, een glas wijn of die te grote portie links te laten liggen? Dat kan verschillende oorzaken hebben: te veel stress op je bord, vastgeroeste eetgewoonten, een dieet dat niet matcht met je lichaam, …

Geef jouw lichaam de juiste brandstof!

Een slecht onderhouden auto die met de verkeerde brandstof rijdt, sputtert tegen en vertoont mankementen. Zonder een regelmatig onderhoud en de juiste brandstof, valt je wagen vroeg of laat stil. Gelukkig is ons lichaam veel flexibeler en kan het tegen een stootje. Ook als je niet gezond eet en je niet goed verzorgt, schiet je overlevingssysteem in actie en de ‘honger en zin om te snacken’ wordt enkel groter. Op die manier ontwikkel en onderhoud je slechte voedingsgewoonten waar je moeilijk uitgeraakt.

Wil je definitief afslanken en stoppen met je lijf uit te putten met slechte eetgewoonten?

Hoe? Door er ànders naar te gaan kijken.

Heeft iemand al eens mee naar de mogelijke oorzaak gekeken? Wat eet je precies? Durf out-of-the box te denken en jezelf in vraag te stellen. Dat werkt wél!

Iedereen weet dat voeding, gezond eten en natuurlijke voeding belangrijk is. Om vitaal te kunnen leven, moet je op zoek gaan naar het natuurlijke evenwicht van je lichaam. Weet jij nog wat goed voor je lichaam is en toch smakelijk? Wat voedt en vult je?

Tijd voor verandering?

Ons lichamelijk evenwicht, gewicht en energiepeil kan herstellen. Zo merk ik vaak dat mensen door een wirwar aan diëten de weg kwijt zijn en vergeten wat echt goed is voor hun lichaam.

Soms is er meer nodig:

  • Heldere op maat gemaakte ondersteuning met een voedingsplan
  • Bewuste en brede kijk op gedachten en emoties rond voedingsgewoonten
  • Doorbreken van oude gewoonten door middel van hypnose
  • Inzicht in hoe je verzadigingsgevoel sterk verbetert
  • Hetdoel van de begeleiding: je energielevel, je gewicht en je gezondheid in balans brengen op korte en op lange termijn.

Waar wacht je op?

Birgit Gilis

ON THE MOVE AVONDS

Tel: 0473 96 73 73

www.birgitgilis.be