Voedings- & Lichaamspraktijk Birgit Gilis

Welk voedings- en leefpatroon past werkelijk bij jou?

‘Een aspirientje neemt de hoofdpijn wel weg, maar niet de oorzaak.’ Vandaar dat we de onderliggende oorzaak van je overgewicht of gezondheidsklachten aanpakken. Deze manier van diepgaand individueel werken maakt dat je gewicht en gezondheid duurzaam kunnen verbeteren. Anders blijft het dweilen met de kraan open.

Ben jij klaar?

Ben jij klaar bent om anders naar jezelf en je voedingspatroon te kijken? De tijd is wellicht rijp om te ontdekken welk voedings-, bewegings- en leefpatroon werkelijk bij je past en om de sleutel van je gezondheid in handen te nemen.

Wat levert het jou op?

  • Duidelijkheid rond welke voeding bij jou past.
  • Een helder hoofd op het werk en nog genoeg energie thuis om prettig te leven.
  • Een betere zelfkennis waardoor je jezelf kan besturen in plaats van je veel te moeten ontzeggen.
  • Je leert je idealen, je doelen en de dagelijkse realiteit met elkaar verzoenen waardoor ‘de juiste voeding’ ondersteunend werkt en niet beperkend.
  • Een houvast om jouw resultaat op lange termijn te kunnen behouden.

Werkwijze

Een kennismakingsgesprek waarbij aan de hand van jouw verhaal en vraag een uitgebreid voedingsplan op jouw maat met realistische doelen wordt opgesteld. Indien je graag een nauwer contact met je lichaam ontwikkelt om je gezondheid, gewicht en leven zelf te sturen, kan zelfhypnose aangeleerd worden. Indien je graag gericht werkt aan wat jouw lichaam nodig heeft doen we een meting met de Multiscan Pro (lichaamsanalyse).

Wie ben ik?

Ik ben voedings- & lichaamsdeskundige met 20 jaar ervaring en dit voor Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren en omstreken. Deze ervaring, versterkt door opleidingen, heeft me zicht gegeven op wat al dan niet werkt om je goed in je vel te voelen. Op de weg daarheen begeleid ik jou op mentaal, fysiek en emotioneel gebied.

CONTACTEER ONS NUBEKIJK ONZE WEBSITE