Vochtbestrijding Chris Hellemans

Injecteren tegen vocht, vochtbehandeling en hydrofuge Heist-op-den-Berg

"Eerlijke prijzen en rechtstreeks met de zaakvoerder"

Meer dan 30 jaar ervaring in vochtbestrijding

Vochtbestrijding Chris Hellemans uit Heist-op-den-Berg is uw vakman met meer dan 30 jaar ervaring die de stiel van zijn vader geleerd heeft. Vochtbestrijding Chris Hellemans is uw partner voor alles wat met gevels en voegwerken te maken heeft. Zijn passie is het injecteren, hij doet er dan ook alles aan om uw gevel zo goed mogelijk bestendig te maken tegen vuil, water en weersinvloeden.

Vochtmetingen

Heeft u last van vochtplekken in huis en bent u op zoek naar een efficiënte methode om deze te bestrijden? Wij houden ons bezig met het dichten van scheuren in kelders en dichten van gaten.

Professionele vochtbehandeling

Vochtbestrijding Chris Hellemans komt bij u langs met vochtmetingsapparatuur en zoekt uit waar de vochtproblemen precies gesitueerd zijn. Op basis van deze bevindingen wordt er een behandelingswijze opgesteld. Afhankelijk van o.a. de hoogtes, afkappingen, lagen en hoeveel er geïnjecteerd moet worden, wordt er een offerte op maat opgesteld. Eens deze is goedgekeurd, gaat Chris over tot de uitvoering van de werken. Zo kan u ook staat maken op deze firma voor het dichten van scheuren en barsten in kelders en regenputten alsook het dichten van buizen en nutsvoorzieningen.

Injecteren tegen vocht

De gevel van uw woning is als een visitekaartje en zorgt voor een eerste - al dan niet goede - indruk. Is uw gevel er doorheen de jaren belabberd gaan uitzien of ziet hij er door de tand des tijds verouderd uit? Hoog tijd dan voor een grondige gevelreiniging en nabehandeling met hydofuges!

Wat zijn dat, hydrofuges?

Dit is een waterwerende impregnatie in de vorm van een gel die u op uw gevel kunt laten aanbrengen. Dankzij deze gel heeft water geen kans meer om in uw gevel te trekken waardoor hij er langer goed blijft uitzien. Ook mossen en algen komen minder snel terug. Kortom, uw gevel is optimaal beschermd, wat de duurzaamheid ervan algemeen verhoogt.