Vloerwerken Filip Van Houtven

Uw vakman te Heist-op-den-Berg in vloerwerken en renovatiewerken

Ervaren aannemer

Vloerwerken Filip Van Houtven uit Heist-op-den-Berg is een vloerlegger met meer dan 7 jaar ervaring. Filip is uw partner voor alle gewenste vloer- en tegelwerken. U kan er terecht voor kleine en grote renovatiewerken zoals vloer- en tegelwerken, het aanleggen van terrassen, opritten en volledige badkamerrenovaties.

Vloer- en tegelwerken

Van Houtven Filip is uw ervaren vakman in het plaatsen van mooie en kwaliteitsvolle vloeren. Hij gaat aan de slag met alle soorten tegels zoals natuursteen, keramiek en mozaïekstenen, maar kan ook vlot overweg met wandtegels. Ook voor noodinterventies: zoals tegels die kapot zijn of los zitten, kan u rekenen op Vloerwerken Filip Van Houtven uit Heist-op-den-Berg.

Renovatiewerken

Als u nood heeft aan een klusjesdienst in de regio Heist-op-den-Berg om u te helpen met allerhande renovatiewerken in en rond uw huis, kan u vertrouwen op Filip Van Houtven.

Terrassen en opritten

Vloerwerken Filip Van Houtven is gespecialiseerd in het plaatsen van terrassen en opritten in verschillende soorten klinkers zoals keiklinker, betonklinker of natuursteenklinker. Voor uw terras zijn er uiteraard nog meer mogelijkheden dan klinkers alleen.

Badkamerrenovatie

Als u eindelijk werk wilt maken van die nieuwe badkamer waar u al zo lang van zit te dromen, dan bent u aan het juiste adres bij Vloerwerken Filip Van Houtven. Hij vernieuwt uw badkamer helemaal. Hij verzorgt uw sanitair en elektriciteit, plaatst nieuwe tegels en doet zelfs de nodige metselwerken en bezettingswerken.