Gerry Roels Vloer- & Metselwerken

Welkom bij vloerwerken en metselwerken Gerry Roels te Waasmunster, een jong dynamisch bedrijf waarbij de zaakvoerder een zelfwerkende patron is. Gerry Roels is al 10 jaar zelfstandig en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in deze sector. Gerry Roels is actief in Waasmunster en omstreken. We zijn gespecialiseerd in alle vloerwerken en metselwerken. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Renovatiewerken, nieuwbouw, aanleg terrassen, tegelwerken zoals badkamers, keukens

Van grondwerken, renovatiewerken tot aanleg van terrassen in natuursteen of keramiek, wij doen het allemaal. U kan steeds rekenen op een zorgvuldige afwerking. Verder kan u bij ons terecht voor algemene bouwwerken, zowel afwerking als ruwbouw. Ook kleine nieuwbouwwoningen behoren tot onze ambacht.

Wij helpen u graag met advies, zodat u de materialen kiest die het best passen bij uw woning. Niet alleen hoeft het materiaal esthetisch te zijn, ook de kwaliteit en duurzaamheid spelen een grote rol in de keuze van het materiaal. Wij geven u raad zodat de keuze gemakkelijk verloopt. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Contacteer ons