Farm Beef Boutique

Uw hoevewinkel, vleeswaren en dry age voor Genk, Hasselt en Zonhoven

De boerderij

In 2000 zijn we bij Farm Beef Boutique gestart met het kweken van het Blonde d’Aquitaine ras. Dit bekende Franse vleesrund is een recent ras (1961) dat oorspronkelijk komt uit Zuidwest-Frankrijk. Het is een groot, éénkleurig licht tot donkerblond ras dat aan de basis ligt voor meerdere nieuwe rassen. Nu, bijna 20 jaar later, is wat begon als een hobby uitgegroeid tot een volwaardige boerderij van zo’n 180 dieren. Alle dieren worden bij ons geboren en met zorg groot gebracht. De dieren worden opgekweekt met gras, maïs en luzerne, voornamelijk van eigen kweek. De kalveren blijven minstens 5 à 6 maanden bij hun moeder. Bijna al de runderen op onze boerderij te Zonhoven kunnen genieten van minstens 6 maanden per jaar weidegang.

De hoevewinkel

Bij Farm Beef Boutique gevestigd in Zonhoven kan je terecht voor een lekker, natuurlijk stukje vlees van eigen kweek, rechtstreeks van bij de kweker op het bord. Een eerlijk stuk vlees van dieren die goed verzorgd worden en dat geen honderden of duizenden kilometers gereisd heeft voor het bij u terecht komt.

Belgisch kwaliteitsvlees van eigen bodem

We hebben 3 soorten pakketten verkrijgbaar: klein pakket, groot pakket en runds pakket. Alles is vacuum verpakt. De pakketten zijn verkrijgbaar op bestelling. Pakketten zijn ook steeds diepgevroren.

Waarom kiezen voor farm beef boutique?

  • Bijzondere ervaring; contact met de boerderij en kweker, je kan alles met je eigen ogen zien
  • Kwaliteitsvolle producten; waarvan de boer zelf de prijs en het aanbod van kan bepalen en zo een eerlijke prijs krijgt voor z’n product
  • Weinig voedselkilometers!
  • Ondersteun de lokale economie
  • Dé uitkomst voor een consument die belang hecht aan de afkomst van een product