Thermografie Gent

MEDISCH THERMOGRAFISCH BORSTONDERZOEK

Snelle opsporing van afwijkingen

Thermografie bij Viveri Gezondheidshuis nabij Gent is geschikt om de vorming van nieuwe bloedvaten in de borst op te sporen. Nieuwe bloedvaten kán wijzen op tumorvorming. Tumorvorming in zo’n vroeg stadium kan niet met een mammogram of echo aan het licht worden gebracht.

Veilig

Stralingsvrij en onschadelijk voor uw gezondheid. Vrouwvriendelijk, u wordt niet aangeraakt en de borsten worden niet samengedrukt. Het onderzoek is volkomen pijnloos en vrouwvriendelijk.

Vrouwen met kleine/grote borsten of borstimplantaten

Geschikt voor vrouwen bij wie mammograļ¬e niet mogelijk is. Dit geldt met name voor vrouwen met grote borsten, veel klierweefsel, borstimplantaten of zeer kleine borsten.

(Ex-)Borstkankerpatiënten kunnen een thermogram gebruiken

Om hun borstgezondheid op een pijnloze, laagdrempelige manier te monitoren. Ook kunnen zij zo zien of hun therapie aanslaat.

Geen verwijsbrief nodig

U heeft geen verwijsbrief nodig van uw huisarts of specialist. De resultaten van het thermogram kunt u uiteraard wel met uw huisarts of specialist bespreken.

Preventief borstonderzoek met thermografie

  • Stralingsvrij
  • Veilig en pijnloos
  • Voor vrouwen van alle leeftijden

De prijs voor een full bodyscan bedraagt €235 bij Viveri Gezondheidshuis bij Gent. Een scan van 1 welomlijnde regio (de borstregio bijvoorbeeld) start vanaf €135.

Ga naar onze website voor meer informatie of download de brochure.

Bekijk onze andere diensten