Verzekeringen Van der Wildt Buggenhout

Verzekeringen Van der Wildt - Verbruggen te Buggenhout werd in 1969 opgericht door Paul Van der Wildt. Door de fusie in 1998 tot KBC werkt het verzekeringskantoor nauw samen met het KBC bankkantoor te Buggenhout. Zo verzorgen wij tevens het schadebeheer van de verzekeringspolissen die via de bank verkocht werden.

In al die jaren groeiden we uit tot een belangrijk verzekeringskantoor binnen de KBC-groep, waar naast een ruime vaste basis van particulieren, landbouwers en zelfstandigen, ook heel wat KMO's en zelfs grote ondernemingen in portefeuille zitten. Daarom werd ons kantoor in 2002 dan ook geselecteerd als Ondernemingsagentschap.

An is het eerste aanspreekpunt in het kantoor. Zij helpt de meeste cliënten direct een eind op weg. Zij zorgt voor de intake en opvolging van de schadegevallen.

Kimberly is als commercieel medewerker het aanspreekpunt voor alle vragen over verzekeringspakketten voor gezin en beroep.

Geert is als agent en zaakvoerder vooral actief in de dagelijkse bediening van zelfstandigen en ondernemingen. Maatwerk is hier het sleutelwoord. Verder gaat hij ter plaatse bij tal van schadegevallen zodat een vlotte regeling kan bespoedigd worden. Dankzij ruime volmachten van KBC en jaren ervaring kunnen heel wat schadedossiers door ons kantoor zelf geregeld worden.

CONTACTEER ONS