Verzekeringen Bodyn & Bonte

Uw KBC Verzekeringsagent te Oudenaarde

Verzekeringen Bodyn & Bonte, gevestigd in Oudenaarde, staat garant voor maatwerk omtrent verzekeringen in combinatie met een 24/7 service. Contacteer ons voor meer informatie.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk aan onze particuliere klanten, zelfstandige ondernemers, verenigingen, vrije beroepen en medici.

Geselecteerd ondernemingsagent

Ons verzekeringskantoor is een geselecteerd ondernemingsagentschap van KBC Verzekeringen, wat betekent dat wij u als middelgrote of grote onderneming een ruime en professionele ondersteuning ter zake kunnen aanbieden.

Samen met de KBC-bankrelatiebeheerder zijn wij uw partner voor uw financierings- en verzekeringsbehoeften.

KBC Senior Partner

Als Senior Partner van KBC Verzekeringen kunnen wij u steeds de ruimste voorwaarden bieden tegen een concurrentiële prijs. Ook hebben wij een ruime regelingsbevoegdheid bij schadegevallen.

KBC Insurance Solutions

Bovendien beschikken we over een partnership met KBC Insurance Solutions, dat nauw samenwerkt met één van de grootste verzekeringsmakelaars in België.

Op basis van dit partnership kunnen wij u ook verder helpen wanneer KBC verzekeringen geen oplossing op maat voor u in haar gamma heeft.

Door het aanbieden van verzekeringen op maat en een persoonlijke service streven we graag naar een lang termijnrelatie met u.

Uitwisseling gegevens

U zal verder vanuit uw vertrouwlijk kantoor bediend worden en dankzij de onderlinge uitwisseling van gegevens kan u ook terecht in onze andere kantoren.

Via deze communicatie wensen wij u dan ook op de hoogte te brengen van de gegevensuitwisseling die vanaf 1 maart 2018 zal gebeuren.

CONTACTEER ONS