BDL Advies

BDL Advies te Dendermonde is uw makelaar gespecialiseerd in verzekeringen en beleggingen

Onafhankelijk makelaar - transparant advies - persoonlijke aanpak

In ons jong en dynamisch team stellen wij onze klanten centraal. Luisteren, analyseren en creatieve oplossingen aanreiken binnen de boeiende en rijke verzekeringswereld is onze missie.

Als onafhankelijk makelaar zijn wij niet gebonden aan een bepaalde verzekeringsmaatschappij en kunnen we u daarom steeds de meest voordelige polis aanbieden. Bovendien kan u rekenen op een regelmatige check-up en actualisatie van uw verzekeringspakket. Zo bent u steeds optimaal verzekerd.

Ook voor ondernemers helpt BDL Advies de risico’s te beperken. Elke ondernemer is onderworpen aan andere gevaren, maar onze ervaren experten geven u graag advies.

Advies van Experten

BDL Advies ontstond in 2019 bij het samengaan van lokale Fintro-kantoren en verzekeraars met onafhankelijk verzekeringsmakelaar Team Biesemans. Samen vormen we een ervaren team, dat klanten een persoonlijke aanpak biedt. Expertise op maat, daar staan we voor.

De vijf zaakvoerders van BDL Advies zijn Kjel Van Malderen (Team Biesemans), Tom Vanderstraeten (Team Biesemans), Pascal Poppe (Fintro Berlare), David Scheerlinck (Fintro Berlare) en Chris Guldemont (Fintro Dendermonde). De vertrouwde medewerkers van de verschillende kantoren blijven aan boord.