Verzekeringen Afliesur


Uw KBC-Verzekeringsagent voor Liedekerke

Afliesur is een verbonden agentschap van KBC verzekeringen en heeft een verzekeringskantoor in Liedekerke. We bieden een uitgebreid gamma van schadeverzekeringen en levensverzekeringen aan. Onze klanten zijn zowel particulieren als zelfstandigen en kmo’s.

Als particulier kan u bij ons terecht voor autoverzekeringen, bijstand, brandverzekeringen en gezinspolissen. Eveneens hospitalisatie, overlijdensdekkingen en fiscaal advies over pensioenopbouw.


Verzekeringen voor zelfstandigen en kmo's

Als lokale KBC expert in verzekeringen spitsen we ons toe op het zelfstandige en kmo cliënteel. Met expertise in patrimoniumpolissen, ba exploitatie verzekeringen en auto vloten zoeken we steeds de beste oplossing om uw zaken te beschermen. Ook op vlak van levensverzekeringen en aanvullende verzekeringen op de sociale zekerheid kunnen we u als zelfstandige een totaalpakket aanbieden: individuele pensioen toezeggingen, groepsverzekeringen, vapz, aangepaste overlijdensdekkingen, gewaarborgd inkomen, gezondheidszorgen en ongevallenverzekeringen.

We trachten ons te onderscheiden met oplossingen op maat, sterke en heldere schade-afhandelingen en een duidelijke communicatie.