Verwarming Goovaerts & Zoon

Uw specialist in sanitair, centrale verwarming, zonne-energie en warmtepompen te Bonheiden

Goovaerts & Zoon is reeds jarenlang een vaste waarde voor Bonheiden. Met de jarenlange ervaring zorgen wij steeds voor levering en plaatsing van kwaliteitsvolle en energiezuinige installaties aan een eerlijke prijs die samenhangt met een correcte service. Bij ons kan u terecht voor sanitaire installatie, zonne-energie, warmtepomp en centrale verwarming. Wij werken enkel met kwaltieitsmerken zodat wij u de beste toestellen kunnen garanderen met een zeer lange levensduur. Ook voor herstellingen zijn wij steeds bereikbaar. Contacteer ons.

Centrale Verwarming

Bij Goovaerts & Zoon te Bonheiden kunt u terecht voor de installatie van uw centrale verwarming, van de berekening tot installatie en definitieve afwerking. Wij werken met kwaliteitsmerken zoals Buderus, Weishaupt en Junkers. Uiteraard kunt u ook opteren voor een ander merk. Ook voor mazout- en gasinstallaties zijn wij uw partner.

Lees meer →

Sanitair

Goovaerts & Zoon zorgt voor al uw sanitaire toestellen en leidingen. Van de opmeting, plaatsing van leidingen tot definitieve aansluiting en plaatsing van toestellen. Herstellingen worden ook uitgevoerd maar beperken zich tot de installaties die wij zelf geplaatst hebben.

Lees meer →

Zonne-energie

Zonne-energie is een natuurlijke bron die op een milieuvriendelijke manier uw huis van warm water kan voorzien. Uiteraard zorgen wij ook steeds voor de onderhoud en herstelling van uw zonne-installatie. Warmtepompen kunnen ook door ons geplaatst worden.

Lees meer →

Meer info gewenst? Contacteer ons meteen!