Vertaalbureau Belga Translations

Technische, juridische en commerciële vertalingen in de talen van de EU

Decennialange ervaring ten dienste van ondernemingen

Vertaalbureau Belga Translations te Zaventem nabij Vilvoorde werkt voor ondernemingen en overheidsinstellingen in binnen- en buitenland. Het verleent efficiënte diensten bij het beheer van hun meertalige projecten. Onze onderneming, die opgericht werd in 1991, werkt vooral van en naar de officiële talen van de Europese Unie. Ga naar onze website voor meer info.

Een intern team van vertalers-revisoren te Zaventem

Vertaalbureau Belga Translations werkt voor de talen Nederlands, Frans en Engels met een intern team van ervaren vertalers-revisoren. Voor de andere talen en bij een grote werkdruk voor onze interne talen schakelen wij zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde externe medewerkers in. Al onze vertalers werken uitsluitend in hun moedertaal en alle vertaalde teksten worden systematisch gereviseerd door een tweede vertaler. Onze klanten waarderen onze diensten: bekijk enkele testimonials .

Service: wij staan klaar!

Een persbericht om meteen te vertalen in het Nederlands, Frans en Duits, een grootscheeps vertaalproject dat snel in de steigers moet worden gezet, een taalkundige revisie tegen het einde van de dag of enkele ‘last minute’ wijzigingen vlak voor of tijdens het weekend? Bel ons! Met meer dan twintig jaar knowhow in de vertaal- en editingsector staat ons vertaalbureau paraat.

Technische, juridische en commerciële vertalingen

Alles wat behoort tot de technische, juridische en commerciële literatuur – persberichten, commerciële brieven, contracten, statuten, gebruikshandleidingen, procedures, jaarverslagen, websites, enz. – is voor ons dagelijkse kost. Wij zijn uw beëdigde vertalers voor Vilvoorde, Zaventem en omstreken.

De talrijke meertalige projecten die wij moeten behandelen, worden toevertrouwd aan een van onze beheerders die de schakel is tussen uzelf en de vertalers-revisoren; samen met u lost hij alle taalkundige of andere problemen of vragen op die kunnen rijzen tijdens een vertaalproject in verscheidene talen.

Vertaling diensten

Vertaling

Alles wat onder de noemer technische, juridische en commerciële literatuur van een onderneming valt – persberichten, contracten, statuten, handleidingen, jaarverslagen, websites, ... is voor ons dagelijkse kost.

Aanpassing van reclameteksten

Aanpassing van reclameteksten

Een geslaagde aanpassing van een reclametekst gaat verder dan alleen maar woorden. De volledige boodschap moet met dezelfde slagkracht en bedoelingen in de andere taal worden weergegeven. De vertaler moet daarbij creatief omgaan met de betekenis van de tekst.

Taalkundige revisie diensten

Taalkundige revisie

Wij zorgen voor de volledige taalkundige revisie van vertalingen of originele teksten in het Nederlands, Frans, Engels of Duits: spelling, grammatica, overeenstemming met de inhoud en stijl van de brontekst.

Correctie van zetproeven diensten

Correctie van zetproeven

Een nauwgezette controle van de zetproeven is een must vóór de publicatie van uw digitale of papieren documenten. Contacteer Belga Translations te Zaventem nabij Vilvoorde voor meer info.

Projectbeheer diensten

Projectbeheer

Een meertalig project beheren bestaat erin alle aspecten van een vertaling naar verscheidene talen te plannen, te organiseren, op te volgen en onder controle te houden, met oog voor de kosten, de termijnen en de vooraf gestelde eisen.

Tolkwerk diensten

Tolkwerk

Van een verbindingstolk voor een werkvergadering tot een volledig team van tolken voor een driedaags congres, met inbegrip van de levering van de uitrusting en het beschikbaar stellen van de technici: wij verlenen een professionele service op maat.

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!