Op zoek naar medische zorg?

Verpleging aan huis 

VZW Verpleging aan Huis is een onafhankelijke en erkende organisatie die in groot-Waasland, Zwijndrecht en Linkeroever actief is. Met onze hechte groep van zelfstandige verpleegkundigen werken we in kleinere lokale teams, en staan we in voor alle soorten verpleging: hygiënische zorgen, inspuitingen, wondzorgen, stomazorgen, palliatieve ondersteuning enz…

Wij bespreken de aard van u verpleegkundige zorgen met uw arts die dan de behandeling zal voorschrijven. Op deze manier worden de kosten verrekend met uw mutualiteit. Goed om weten: wij werken samen met alle mutualiteiten.

Contacteer ons voor meer informatie.

Thuisverpleging & thuiszorg Zwijndrecht

 

Uw gezondheid is onze prioriteit en u kan bij mij terecht voor alle nodige verpleging aan huis en dit voor de regio Zwijndrecht. Voor een ideale verzorging ben ik dan ook 24u op 24u en 7 dagen op 7 bereikbaar.

Heb je tijdelijk of permanent verpleegkundige zorg nodig? Of ken je iemand die hiernaar op zoek is? Voor specifieke verpleegkundige zorgen, of zorgen bij chronische aandoeningen kan je steeds terecht op volgende nummers.

Gsm Marieke: 0476 58 55 50

Gsm Christine: 0494 32 44 84

Bezoek ook eens onze facebook pagina