Verpakkingen Seuropak

Uw verpakkingsbedrijf met polystyreenverpakking te Wevelgem

Van vlas tot EPS

De familie Seurynck is ooit begonnen met vlasverwerking, nu is dit familiebedrijf uitgegroeid tot één van de leidinggevende producenten van EPS of polystyreen, beter gekend als isomo. Seuropak uit Wevelgem maakt dan ook EPS in alle vormen en maten, voor verschillende toepassingen.

Ontstaan

Het westen van België is historisch gekend omwille van zijn vlasindustrie. Ook de familie Seurynck was actief in deze sector en verwerkte oorspronkelijk vlas tot textiel. Als vlasverwerkend bedrijf was men reeds vertrouwd met de mogelijkheden van stoom en water, tevens dé voornaamste ingrediënten binnen de EPS-technologie. Tengevolge van economische verschuivingen was de omschakeling naar productie van polystyreenschuim een logisch gevolg. Seuropak was een feit.

Evolutie

Doorheen de jaren hebben we er steeds naar gestreefd het familiaal karakter van onze firma te behouden. Klantentevredenheid en service op maat zijn twee voorname principes binnen onze manier van werken. Bovendien werden de manuele vlasverwerkende machines van toen vervangen door hoogtechnologische en computergestuurde machines. Langs deze weg zijn we uitgegroeid tot één van de leidinggevende producenten van EPS verpakkingsmateriaal in de Benelux.