Verhuizingen Groeninckx

Verhuizingen Groeninckx

Uw specialist in verhuizingen voor Kampenhout, Kortenberg, Machelen, Steenokkerzeel en Zaventem

Bij familiebedrijf Verhuizingen Groeninckx gevestigd te Steenokkerzeel kan u terecht voor volgende services; verhuizingen, liftservice, meubelbewaring en meubelvervoer.

Verhuizingen

In de verhuizingen verzorgt de zaakvoerder mee uw verhuis, hij is de chauffeur van uw vrachtwagen en staat in voor het laden van uw meubels en goederen met de grootste zorg en omzichtigheid.

U kan kiezen uit volgende verhuistypes:

  • Type 1 Basisverhuis: U doet de inpak en uitpak van uw goederen, u demonteert en monteert de nodige meubels, u heeft alleen een vrachtwagen nodig met 2 verhuizers en misschien een lift. Verder heeft u vrienden en familie die komen helpen bij uw verhuis. Dit is onze basisverhuis.
  • Type 2 Standaardverhuis: U doet de inpak en uitpak van uw goederen. Maar voor het overige heeft u liever een professionele ploeg die de verhuis uitvoert, die de nodige meubels demonteert en terug monteert. Dit is onze standaardverhuis.
  • Type 3 Fullservice verhuis: Wij brengen het nodige inpakmateriaal en verzorgen uw volledige verhuis. Wij doen de inpak, uitpak, montage en demontage van uw meubelen. Dit is onze fullservice verhuis.

Liftservice

Moet er iets naar boven op een verdiep of naar beneden? Verhef je niet, maar huur een ladderlift met operator in! Dit is een zekere, doeltreffende en vlugge manier van werken die de kans op schade aan objecten minimaliseert. Deze liftservice is beschikbaar van het 1ste tot het 17de verdiep. Wij hebben ook liften beschikbaar voor moeilijk bereikbare plaatsen. Contact: 02 362 02 05 of groeninckx@liftservice.be

Meubelbewaring

Heb je tijdelijke opslagplaats nodig voor het uitvoeren van werkzaamheden? Is je nieuwe huis of appartement nog niet klaar? Wij hebben de oplossing voor u: wij kunnen uw goederen opslaan in individuele containers. Deze containers worden bij u aan huis geladen en later gelost. Hierdoor wordt er een dubbele laad- en losoperatie vermeden waardoor de risico's en kansen op schade worden geminimaliseerd.

Meubelvervoer

Bent u als meubelwinkel op zoek naar een partner voor het leveren en installeren van uw verkochte meubels bij uw klant, wij zijn uw ideale partner! We hebben het nodige materiaal en de broodnodige know-how om iedere levering tot een goed einde te brengen. Moet er iets verhuisd worden, en weet je niet hoe je het voor elkaar moet krijgen, 1 adres: Verhuizingen Groeninckx. Voor info en prijzen, bel: 0477 22 75 34 of mail naar info@groeninckx.be

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Verhuizingen Groeninckx.

Contact

Verhuizingen Groeninckx

Roekensstraat 31, 1820 Melsbroek
  • Liftservice
  • Verhuisfirma
  • Verhuizingen
T016 20 57 16
M0477 22 75 34
Ond. nr.0452.287.838
Maandag 07.00u-18.00u
Dinsdag 07.00u-18.00u
Woensdag 07.00u-18.00u
Donderdag 07.00u-18.00u
Vrijdag 07.00u-18.00u
Zaterdag 07.00u-15.00u
Zondag Gesloten