Fotoalbums

Verhoeven rouwcentrum

Uw begrafenisondernemer te Zelzate.

Generaties lang toonaangevend in uitvaartbegeleiding.

Rouwcentrum Verhoeven is een begrip in Zelzate en omstreken en wordt sinds 90 jaar gerund door de familie Verhoeven. Naast een modern funerarium, waar familie sereen afscheid kan nemen van de overledene, is er recent een nieuwe winkel geopend.

Wij verzorgen elke begrafenis, burgerlijk of kerkelijk en om het even van welke godsdienst. Ons funerarium is tevens geschikt voor beperkte burgerlijke plechtigheden. Hier kan in een serene sfeer afscheid genomen worden.

Voor grotere plechtigheden beschikken we over de 'Aula Libera' in de Kerkstraat te Zelzate, op 100m van het kerkhof. Hier kunnen tot 200 mensen zitten en zijn er voorzieningen voor een koffietafel na afloop van de uitvaartdienst.

Het is menselijk en begrijpelijk dat bij plots overlijden de nabestaanden radeloos zijn of overmand worden door verdriet. Nadat een dokter het overlijden heeft vastgesteld en de overlijdensakte opgemaakt zullen wij u verder bijstaan in de moeilijke periode die volgt.

Wij organiseren de overbrenging van uw dierbare overledene naar ons funerarium voor opbaring. Tevens zorgen wij voor alle officiële documenten. We doen de aangifte op het gemeente- of stadhuis van de plaats van overlijden, we maken alle afspraken voor de uitvaart en staan desgewenst in voor het rouwdrukwerk, we vragen een attest van erfrecht op om uw bankrekeningen zo snel mogelijk te kunnen deblokkeren, enz.

Hoe te reageren bij plots overlijden?

  1. Verwittig uw huisarts of de dokter van dienst
  2. Nadien verwittigt u ons, wij zijn 24u/24u bereikbaar op 09 345 84 86 en helpen u meteen verder.

Diensten

Wij verzorgen elke begrafenis, burgerlijk of kerkelijk en om het even van welke godsdienst. Ons modern funerarium is geschikt voor beperkte burgerlijke plechtigheden. Hier kan ook in een serene sfeer, voorafgaand aan de begrafenis- of crematie-plechtigheid, afscheid genomen worden. Voor grotere plechtigheden beschikken we over de 'Aula Libera' op 100m van het kerkhof van Zelzate.

Funerarium

Rouwcentrum Verhoeven beschikt over een modern funerarium. Hier wordt het lichaam van de overledene onder optimale omstandigheden bewaard. Op vraag van de nabestaanden kan de overledene, op afspraak, opgebaard worden in de sobere maar stijlvolle begroetingskamer, met respect voor elke levensbeschouwing. Net voor de begrafenis staat het funerarium ter beschikking van de nabestaanden om een laatste begroeting aan de overledene te brengen. Naast het gebruik van ons funerarium is het mogelijk de overledene in het ziekenhuis van overlijden te laten of eventueel thuis op te baren.

Zeg het met bloemen

Hier kunt u bloemen naar keuze bestellen voor de overledene. Ofwel kiest u voor een vast bedrag en laat u de bloemenkeuze aan ons over. Of misschien vindt u uw gading in de getoonde stukken, dan klikt u op het bloemstuk van uw keuze.

Wij nemen de bloemen dan voor u mee op de rouwplechtigheid. Haalt u de bloemen liever zelf bij ons op (bijvoorbeeld omdat de begrafenis niet door ons georganiseerd wordt), dan kunt u ook hiervoor kiezen. In onze winkel (ingang Oostkade 28b) kan u ook een keuze maken uit een uitgebreid assortiment bloemen. Zowel zijden als echte stukken. Maak hiervoor een afspraak op 09 345 84 86

Drukwerk

Rouwcentrum Verhoeven verzorgt zelf uw rouwdrukwerk: rouwbrieven en -prentjes, en worden in elk volume gedrukt, ook in het weekend. Er is een uitgebreide keuze aan mogelijkheden tegen zeer interessante voorwaarden. Bij het regelen van de begrafenis stellen wij u die graag voor. U kunt ook vrij een drukker kiezen, bij dewelke wij uw bestelling plaatsen en deze nadien thuis bezorgen.

Verhoeven rouwcentrum, uw begrafenisonderneming - uitvaartverzorging voor Zelzate en omstreken.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Verhoeven rouwcentrum.

Contact

Verhoeven rouwcentrum

Franz Wittoucklaan 51, 9060 Zelzate
  • Begrafenisondernemer
  • Begrafenissen
  • Crematies
  • Funerarium
  • Rouwcentrum
  • Uitvaart
  • Uitvaartzorg
T09 345 84 86
Ond. nr.0447.929.073

Wij zijn 24u/24u bereikbaar op 09 345 84 86