Fotoalbums

Vergaderhuis Wallekant

Ongestoord vergaderen in een stimulerende en huiselijke omgeving.

Even nood aan meer focus tijdens meetings, weg van de werkvloer? Vergaderhuis Wallekant te Lebbeke (nabij Dendermonde) is ontworpen om in alle privacy te vergaderen, te brainstormen, te trainen en creatief bezig te zijn als team. En wat maakt het zo speciaal: het volledige huis is steeds exclusief voor één team.

Dit voormalig hoveniershuis van het naburig kasteel is meer dan 100 jaar oud en sfeervol gerestaureerd. De moderne uitbreiding contrasteert mooi en geeft het Vergaderhuis Wallekant een unieke uitstraling. Chris (ze groeide op in dit huis) en Gust creëerden een unieke omgeving die inspirerend werkt, creativiteit bevordert en toch de nodige rust brengt.

Het ideale vergaderhuis in de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel.

Vergaderhuis Wallekant is huiselijk. Je beschikt over een living met haard, een grote uitgeruste keuken met familietafel, een vergaderzaal en 2 break out rooms én een ontspanningsruimte met biljarttafel. Omdat af en toe een frisse neus halen stimulerend werkt, is er een verzorgde tuin met buitenterras en petanquebaan.

Je huurt Wallekant voor een avond, een halve dag, de hele dag of voor meerdaagse meetings.

De eigenaars wonen naast het pand en spelen met de hoogste flexibiliteit in op de wensen van de gasten met betrekking tot catering, overnachting en teambuildingsactiviteiten. Er bestaat een vlotte samenwerking met restaurants, traiteursdiensten, broodjeszaken, B&B's en hotels in de omgeving.

Bereikbaar voor iedereen!

Het huis heeft een parking voor een 12-tal wagens en is tevens gemakkelijk bereikbaar met bus of trein.

Sportieve bezoekers die de fiets boven de wagen verkiezen, kunnen gebruik maken van een nieuw uitgeruste badkamer met inloopdouche.

De benedenverdieping is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een prijsofferte.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Vergaderhuis Wallekant.

Contact

Vergaderhuis Wallekant

P.F. De Naeyerstraat 15, 9280 Lebbeke
  • Seminaries
  • Vergaderhuis
  • Vergaderzalen
Maandag 08.00u-23.00u
Dinsdag 08.00u-23.00u
Woensdag 08.00u-23.00u
Donderdag 08.00u-23.00u
Vrijdag 08.00u-23.00u
Zaterdag 08.00u-23.00u
Zondag Gesloten